ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 16 heinäkuu 2014 21:13

RoPS:n euro-ottelun lipunmyynti vilkasta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Lipunmyynti Rovaniemen Palloseuran Eurooppa-liigan toisen karsintakierroksen otteluun kreikkalaista FC Asteras Tripolisia vastaan on käynyt vilkkaana. Oulussa Raatin stadionilla huomenna torstaina pelattavaan otteluun on ennakolta keskiviikkoiltaan mennessä myyty jo lähes 1800 pääsylippua.

- Tosi hyvin on lippuja mennyt jo ennakkoon. Toivotaan huomiselle hyvää säätä niin saataisiin kolmosella alkava määrä katsojia otteluun. Nyt jo myyty määrä on selvästi suurempi kuin tällä kaudella Eurocup-otteluita pelanneiden MyPan VPS:n ja Hongan kotiotteluissa on ollut katsojia, kertoo RoPS:n puheenjohtaja Risto Niva tyytyväisenä.

Nivan mukaan aivan huippua olisi, jos katsojia olisi paikalla päälle neljän tuhannen.

- Asetimme tavoitteeksi 2000 maksanutta katsojaa ja kyllä nyt näyttää tosi hyvältä että siihen ja sen ylikin päästään, RoPS-pomo tuumii hymy suupielissä.

 

Luettu 795 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227