ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 30 heinäkuu 2014 15:05

Jesse Ahonen FC Viikingeistä RoPSiin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Ykkösessä pelaavan helsinkiläisseura FC Viikinkien 22-vuotias keskikenttäpelaaja Jesse Ahonen siirtyy Veikkausliigaan Rovaniemen Palloseuran riveihin. RoPS on tehnyt miehen kanssa kauden loppuun kestävän sopimuksen ja Ahonen saapuu Rovaniemelle viikonloppuun mennessä.

- Jesse Ahonen on pelaaja, jota olemme seuranneet jo useamman vuoden ajan. Hän on esittänyt varsin pirteitä otteita Ykkösessä ja on niitä pelaajia, jotka ansaitsevat näyttömahdollisuuden myös Veikkausliigassa, RoPS-valmentaja Juha Malinen toteaa tyytyväisenä.

Ahonen on Malisen mielestä pirteä, nopea ja varsin taitava laitapelaaja, joka tulee Rovaniemelle antamaan näyttöjä osaamisestaan.

- Kyseessä on ikään kuin pelikauden aikainen testijakso tulevaisuutta varten, Malinen sanoo.

Ahonen itse on innoissaan siirrosta, joka on miehen mukaan hieno uusi haaste hänen jalkapalloilijan urallaan.

-Olen todella innoissani siirrosta Rovaniemelle. Uskon, että tämä siirto on oikea askel ja sopiva haaste kolmen Viikkareissa vietetyn kauden jälkeen. Tavoitteenani on lähteä hakemaan peliaikaa ja auttaa RoPS:aa kaikin tavoin, Tuore RoPS-pelaaja kommentoi siirtoaan.

Myös FC Viikingeissä ollaan tyytyväisiä, kun seuran pelaajat kelpaavat isompiinkin ympyröihin.

- Viikingeistä nousee joka vuosi pelaajia liigakentille. Se on merkki, että meillä tehdään asioita oikein. Jesse on pelannut meillä kolme hyvää kautta ja nyt on hyvä aika siirtyä isompiin ympyröihin Rovaniemelle, FC Viikinkien urheilutoimenjohtaja Joonas Sarelius toteaa.

RoPS-valmentaja Juha Malinen antaa kiitokset FC Viikingeille, jossa suhtauduttiin erittäin hyvin Ahosen siirtoon kesken kauden Rovaniemelle.

- Kiitokset FC Viikingeille siitä, että seurassa suhtauduttiin heti innostuneesti mahdollisuuteen, että heidän pelaajansa saa tällaisen mahdollisuuden päästä urallaan eteenpäin, Juha Malinen kiittelee helsinkiläisseuraa.

 

Luettu 1254 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227