ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 30 lokakuu 2014 10:02

Simo Roiha Veikkausliigan lokakuun joukkueeseen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Hyökkääjä Simo Roiha nimettiin lokakuun joukkueeseen. Hyökkääjä Simo Roiha nimettiin lokakuun joukkueeseen. Kuva: Jussi Leinonen

VPS:n Sebastian Strandvall sai kunnian olla päättyneen jalkapalloliigakauden viimeinen kuukauden pelaaja. Kapteeni Strandvallilla oli vahva rooli, kun vaasalaisryhmä punnersi nelossijalle lokakuun vaikeasta otteluohjelmasta huolimatta. Hän teki kolmessa ottelussa kaksi maalia.

Liigan lokakuun joukkueeseen valittiin VPS:stä myös maalivahti Henri Sillanpää ja keskikenttäpelaaja Cheyne Fowler . Mikään muu joukkue ei saanut kuukauden tähdistöön yhtä pelaajaa enempää

Rovaniemen Palloseuran hyökkääjä Simo Roiha onnistui loppukaudesta hyvin ja nimettiin lokakuun joukkueeseen. Roiha iski tulokaskaudella kaikkiaan kuusi maalia. Toinen hyökkääjä lokakuun joukkueessa on IFK Mariehamnin Luis Solignac.

Lokakuun joukkueen valmentaja on VPS:n Olli Huttunen.

© 2014 Lapin Kansa

Luettu 716 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227