ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 25 helmikuu 2015 22:18

RoPS ja Aleksandr Kokko 2-vuotiseen sopimukseen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Kolme edellistä kautta Rovaniemen Palloseuran kärkipelaajana häärinyt Aleksandr ”Boris” Kokko ja RoPS:n ovat tänään allekirjoittaneet kahden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Kokko etsi pelipaikkaa viime kauden jälkeen ulkomailta, mutta kun mitään sopivaa ei ilmaantunut, mies päätti jatkaa pelaajauraansa RoPS:ssa.

- Erittäin hyvillä fiiliksillä palaan RoPS:aan. Minulla on kolme hyvää vuotta Rovaniemellä ja RoPS:ssa takana ja nyt sitten ainakin kaksi edessä. RoPS oli koko ajan minulle se ykkösvaihtoehto Suomessa, Rovaniemi on mukava kaupunki ja RoPS hyvä seura, ”Boris” Kokko tuumi tyytyväisenä allekirjoitettuaan sopimuksen.

Rovaniemen Palloseuran urheilujohtaja Jari Ilola oli myös tyytyväinen mies sopimuksen Kokon kanssa varmistuttua.

- Totta kai olemme tyytyväisiä, että saamme pitää tuon tason pelimiehen riveissämme. ”Boris” on ollut todella tehokas kaveri RoPS:ssa, täytyy vaan nyt toivoa että hän pysyy terveenä koko kauden. Käytännössä aina kun hän on ollut terveenä mukana joukkueessamme, maaleja on syntynyt, RoPS:n urheilujohtaja Jari Ilola tuumi tyytyväisenä sopimuksen synnyttyä.

”Boris” Kokko on 27-vuotias ja 189-senttinen keskushyökkääjä, joka on kolmen edellisen RoPS-kautensa aikana iskenyt 39 maalia pelaamassaan 77 virallisessa ottelussa. Kokko voitti Veikkausliigan maalikuninkuuden kaudella 2008 pelatessaan FC Hongassa ja Ykkösen paras maalintekijä hän oli vuonna 2012 RoPS:ssa.

 

Luettu 1569 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227