ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 15 kesäkuu 2015 20:41

RoPS valmistautuneena HIFK:n kimppuun

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura lähtee tiistain Veikkausliigaottelussaan huolellisesti valmistautuneena isäntäjoukkue HIFK:n kimppuun. Viimeistelyharjoitukset tehtiin maanantaina syksyisen koleassa Rovaniemen kesäsäässä.

- Maaottelutauon aikana treenasimme vähän normaalia pienemmällä ringillä, kun poissa olivat ”Mosa” Yaghoubi ja Abdou Jammeh. Mosa pelasi Suomen nuorten maajoukkueessa Ruotsia vastaan ja Jammeh Gambian maajoukkueessa Etelä-Afrikkaa vastaan. Osan aikaa poissa olivat myös FC Santa Clausissa viikonloppuna pelanneet Simo Roiha ja Olli Pöyliö, listaa RoPS-luotsi Juha Malinen.

Malisen mukaan joukkueen treeneissä on ollut tekemisen meininkiä. Sitä tarvitaankin, kun käydään tiistaina pirteän liiganousijan HIFK:n kimppuun.

- Iloisella, rohkealla ja sinnikkäällä pelaamisellaan HIFK on tuonut hyvän lisän Veikkausliigaan. HIFK on vielä tällä kaudella lyömätön kotikentällään, joten joukkueen kohtaaminen on meille iso haaste, toteaa Malinen.

RoPS-luotsin mielestä HIFK:n keskikenttä ja laidat on otettava tosissaan ja saatava kiinni, jos vierasjoukkue meinaa sarjapisteitä Helsingin vierailulta mukaansa ottaa.

- Jos emme saa keskikenttää ja laitoja kuriin, Meidän sijasta kentällä juhlivat Pekka Sihvola ja kumppanit, tietää RoPS-luotsi Malinen.

RoPS:n riveistä Helsingissä ovat varmuudella pois ”pitkäaikaispotilaat” Jean Fridolin Nganbe Nganbe, Tomer Chencinski ja Juuso Majava. Myös Vilim Posinkovic puuttuu kokoonpanosta nilkkavaivan vuoksi.

HIFK-RoPS Sonera stadiumilla tiistaina 16.6. kello 18.30. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

 

Luettu 1190 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227