ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 08 heinäkuu 2015 17:49

Vakion kesäkisassa RoPS-legenda Arto ”Ate” Autti

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
"Aten" vihjerivi Vakion kierrokselle 28. "Aten" vihjerivi Vakion kierrokselle 28.

Rovaniemen Palloseura osallistuu muiden Veikkausliigaseurojen tapaan Vakion kesäkisaan. RoPS:aa kisassa edustaa RoPS-legenda Arto ”Ate” Autti, joka tekee ensimmäisen kesäkisarivinsä tulevan sunnuntain 12. heinäkuuta kierrokselle.

”Ate” Autti pelasi RoPS:ssa kaikkiaan 205 pääsarjaottelua vuosien 1984 ja 2000 välillä. ”Aten” aloittaessa pääsarjauransa vuonna 1984 pelattiin SM-sarjaa ja lopettaessa vuonna 2000 oli sarjan nimi jo Veikkausliiga. Kaikkiaan otteluita Veikkausliigassa kertyi hänelle 119. Koko uransa ajan ”Ate” oli yksi RoPS-puolustuksen kivijaloista pelaten pääasiassa vasemman puolustajan paikkaa.

Pelaajauransa jälkeen ”Ate” osallistui vuosien ajan valmennustoimintaan RoPS:n junioripuolella. Hän oli valmentamassa RoPS:n tyttöporukkaa aina nappuloista B-ikäisiksi saakka, mutta jätti tuon tehtävän pari vuotta sitten ja vetää nyt hieman henkeä valmennuksesta.

Keskuskentän katsomossa ”Ate” nähdään säännöllisesti, sen verran paljon jalkapallo edelleen miestä kiinnostaa. Erityisesti viime aikoina häntä on innostanut se, miten paljon entinen peliareenansa Keskuskenttä on Rovaniemellä kehittynyt.

- Onhan se loistava homma, että nyt voivat pelaajat juniori-ikäisistä aikuisiin saakka harjoitella ja pelata Keskuskentällä aamusta myöhäiseen iltaan. Omana aikanani kenttää sai käyttää vain RoPS:n edustusjoukkueen peleissä, sanoo mies tyytyväisenä kaupungin jalkapallo-olosuhteiden kehittymisestä.

Viereistä kuvaa klikkaamalla näet kokonaisuudessaan ”Aten” vihjerivin kierroksen 28 vakioveikkaukseen. Rivi on kuulemma varma, mies itse tuumaa hymyssä suin. Katso myös video ”Atesta”.

 

Luettu 1158 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227