ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 25 heinäkuu 2015 15:53

RoPS hakee revanssia IFK Mariehamnista

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura lähtee revanssimielellä huomenna sunnuntaina kotiareenallaan Keskuskentällä pelattavaan Veikkausliigakamppailuun IFK Mariehamnia vastaan. RoPS on viimeksi hävinnyt ottelun Veikkausliigassa toukokuun 20. päivä ja tuon tappion aiheutti juuri IFK Mariehamn kotikentällään Maarianhaminassa.

- Kyllähän me lähdemme revanssihengessä IFK Mariehamnia vastaan, sillä edellinen tappiomme liigassa on juuri heitä vastaan. Tuo 0-1 tappio pitää tällä kerralla kääntää voitoksi ja siihen tarvitsemme kotiyleisön tukea. Toivottavasti Keskuskentällä nähdään HJK-ottelun tapaan jonoa lippuluukuilla, sillä nyt on erinomaista jalkapalloviihdettä luvassa, tuumaa RoPS-luotsi Juha Malinen ottelun aattona.

Saarelaiset ovat edellisen RoPS-kohtaamisen jälkeen saaneet kolme kovaa pelimiestä sairastuvalta mukaan, joten helppoa ottelua ei RoPS:lle ole sunnuntaina luvassa.

- Nimet Forsell, Mantilla, Orgill, Assis ja Span ovat sellaisia, että hikisiä hetkiä on meille luvassa. Vieraat eivät varmasti lähde peruuttelemaan ja puolustamaan, vaan luvassa on viihdyttävää jalkapalloa, Malinen toteaa.

RoPS:n vireystila on Malisen mukaan odottava ja oikealla tavalla vähän jännittynyt.

- Emme ole edellisen VPS-pelin tasapeliin tyytyväisiä, vaan kotikentällä haluamme näyttää selvästi parempaa, vaikka pelaajamateriaali onkin entistäkin kapeampaa Vilim Posinkovicin poistuttua joukkueen vahvuudesta, RoPS-luotsi sanoo.

Malisen mukaan RoPS on jo heittänyt verkkoja veteen uusien vahvistuksien löytämiseksi.

- Haemme kissojen ja koirien kanssa hyviä kotimaisia pelaajia, joilla joko loppuu sopimus siirtoikkunan auettua elokuun alussa tai sitten sopimuksettomia pelaajia, jotka ovat mahdollisia siirtymään meille, RoPS-valmentaja Juha Malinen kertoo.

 

Luettu 965 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227