sunnuntai, 16 elokuu 2015 11:10

JJK katkaisi RoPSin voittokulun B-junioreissa

Justus Jylhä (keskellä) teki RoPSin B-poikien avausmaalin JJK:n verkkoon. Justus Jylhä (keskellä) teki RoPSin B-poikien avausmaalin JJK:n verkkoon. Kuva: Jussi Leinonen

JJK Jyväskylästä päätti Rovaniemen Palloseuran voittokulun jalkapallo B-poikien Ykkösen syyskierroksella lauantaina keskuskentällä. Vierailija käänsi 2. jaksolla maalin tappioaseman 3-4 (3-2) voitoksi.

RoPSilla jäi pelissä jossiteltavaa, sillä joukkue teki neljä maalia, mutta yhden omiin. Toppari Eerik Kantolan palautus maalivahdille epäonnistui ja pallo painui alanurkkaan. Se tasoitti pelin 2. jaksolla 3-3:een. JJK:n voittomaalin iski Atte Särkkä 66. minuutilla.

RoPS viimeisteli avausjaksolla kolmesti. Justus Jylhä teki 1-0, Matias Irvankoski rankkarista 2-0 ja Tommi Kiviniemi 3-2 ennen taukoa.

JJK nousi tasaisessa lohkossa kärkeen. RoPSin pelit jatkuvat torstaina kotiottelulla FC Kemiä vastaan.