tiistai, 18 elokuu 2015 08:34

Hradecky pyssytti upeasti

Tomas Hradecky teki Rovaniemen Palloseuran johtomaalin komealla laukauksella toisen puoliajan alussa. Tomas Hradecky teki Rovaniemen Palloseuran johtomaalin komealla laukauksella toisen puoliajan alussa. Kuva: Jussi Leinonen

Rovaniemen Palloseura pelasi hyvän ottelun HIFK:n vieraana Helsingissä, mutta se ei riittänyt voittoon asti edes miesylivoimalla.

HIFK piti kuitenkin tappiottoman kotilinsä ja nousi lopussa tasapeliin.

Yhä kotikentällään ilman tappiota jatkava HIFK onnistui nousemaan 1-1-tasatilanteeseen, kun Ville Salmikivi ampui pallon takakulmaan 80. peliminuutilla.

Sitä ennen kaikki näytti RoPS:n kannalta erittäin valoisalta.

RoPS pelasi miesylivoimalla 19. peliminuutilta lähtien, kun HIFK:n Jukka Halme sai punaisen kortin telottuaan kahteen otteeseen RoPS:n Moshtagh Yaghoubia.

Tosin HIFK:n kannattajat ottivat RoPS-pelaajan hampaisiinsa ulosajon jälkeen, sillä heidän mielestään RoPS:n keskikenttämies filmasi varsinkin toisen varoituksen kohdalla.

– Ensimmäinen varoitukseen johtanut tilanne oli ihan selvä. Ei siinä mitään, mutta toisessa ”Mosa” veti tilanteen mielestäni yli. Aika heppoisesti toinen varoitukseni tuli, sanoi HIFK:n Jukka Halme.

– Se (Halme) sanoi minulle että filmasin, mutta en minä niin tehnyt, Yaghoubi kuittasi.

RoPS:n 0-1 maalin ampui huikealla kaukolaukauksellaTomas Hradecky toisen jakson alussa. RoPS:n taituri sai palloon täydellisen osuman noin 30 metristä ja ampui pallon verkkoon.

– Minulla oli ihan selkeä kuva mitä siinä haen. Jos tekniikka ja osuma palloon ovat hyviä, niin kyllä se sitten onnistuu, Tomas Hradecky sanoi.

– Tomasilla on aivan helvetin hyvä veto. Se oli hieno maali. Tänään pallo meni sinne minne pitikin, ”Mosa” Yaghoubi kehui joukkuetoveriaan.

Ennen tasoitusmaaliaan HIFK:n paras maalipaikka oli Pekka Sihvolalla, mutta yleensä varma maaliniekka laittoi tällä kertaa pallon ohi avopaikasta 75. minuutilla. Tasoitusmaalin jälkeen nähtiin armotonta taistelua molemmin puolin.