ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 03 syyskuu 2015 12:41

Eero Markkanen RoPS:n riveihin loppukaudeksi

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPSin toimitusjohtaja Petri Jaatinen (vas.) ja päävalmentaja Juha Malinen esittelivät uusien hankintojen pelipaitoja seuran tiedotustilaisuudessa. RoPSin toimitusjohtaja Petri Jaatinen (vas.) ja päävalmentaja Juha Malinen esittelivät uusien hankintojen pelipaitoja seuran tiedotustilaisuudessa. Kuva: Timo Törmänen

Rovaniemen Palloseura julkisti tänään kaksi uutta pelaajasopimusta. Suurin uutinen on Real Madridin kakkosjoukkueessa vuoden mukana olleen maajoukkueen hyökkääjäkolossi Eero Markkasen siirtyminen RoPS:aan loppukauden ajaksi.

- Kun uutinen Eeron poislähtemisestä Realista tuli julkisuuteen, soitin heti hänen agentilleen ja kysyin onko miestä mahdollista saada RoPS:n riveihin. Aluksi tuli kieltävä vastaus, mutta tämän viikon aikana asiat sitten etenivät niin, että siirto meille tuli mahdolliseksi. Tästä iso kiitos seuran puheenjohtaja Risto Nivalle, joka teki kovasti töitä jotta saimme Eeron meidän riveihin loppukaudeksi, RoPS-valmentaja Juha Malinen kertoo tyytyväisenä.

RoPS tarvitsi joukkueeseen kipeästi hyökkääjiä, sillä Veikkausliigan maalipörssiä johtava RoPS-kärki Aleksandr Kokko on ollut viime viikot loukkaantuneena ja joukkueen maalinteko on kangerrellut pahasti.

- Nyt meillä on riveissä liigan paras maalintekijä ja Suomen ehkä kohutuin jalkapalloilija ja miehet pelaavat vielä samalla pelipaikalla, joten eiköhän jotain ala maalirintamalla tapahtumaan, Malinen naurahtaa.

Toinen RoPS:n riveihin siirtyvä pelaaja on Jamaikan maajoukkueessakin esiintynyt 27-vuotias Tramaine Stewart, joka siirtyy Norjan liigan Aalesundissa pelaamansa kolmen pelikauden jälkeen RoPS:n riveihin. Miehen sopimus RoPS:n kanssa on mallia 1+1 eli hänestä on seuralla optio myös ensi kaudesta.

- Mies on pelipaikaltaan oikea laitahyökkääjä ja on pelannut myös kärkenä. Olemme heinäkuusta lähtien olleen miehen perässä ja nyt saimme homman kuntoon ja miehen meidän riveihin. Mies on Norjassa tehnyt maaleja hyvällä prosentilla, joten eiköhän niitä meilläkin tule, RoPS-luotsi toteaa innoissaan.

RoPS:n toimitusjohtaja Petri Jaatinen kiittelee seuran yhteistyökumppaneita Wetteriä, BRP:a, Sarawarea ja Kiinteistömaailmaa, jotka mahdollistivat Markkasen ja Stewartin tulon Rovaniemelle ja RoPS:aan.

- Iso kiitos yhteistyökumppaneillemme, sillä ilman heidän panosta näissä talkoissa emme olisi näitä siirtoja voineet tehdä, Petri Jaatinen kiittelee vuolaasti seuran yhteistyökumppaneita.

Tulleiden pelaajien ohella RoPS:n ovet kävivät ennen siirtoikkunan umpeutumista myös seurasta poispäin. Veikkausliigassa RoPS-paidassa esiintyneet Olli Pöyliö ja Tommi Haanpää siirtyvät loppukaudeksi kakkosessa pelaavan farmiseura FC Santa Clausin riveihin. Myös brassimaalivahti Ricardo pelaa jatkossa Santa Clausin riveissä.

 

Luettu 2489 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227