ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 08 syyskuu 2015 08:30

Markkanen ja Stewart avoimissa harjoituksissa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Eero Markkanen Eero Markkanen
Rovaniemen Palloseura on tänään täydessä koostumuksessa, kun joukkue on avoimissa harjoituksissa Susivoudin keinonurmella klo 14.30. Mukana ovat ensi kertaa Real Madridin organisaatiosta Suomeen palaava hyökkääjä Eero Markkanen sekä jamaikalainen laituri Tramaine Stewart.


RoPSin ympärillä on riittänyt pöhinää sen jälkeen kun seura julkisti viime viikolla viimeiset pelaajahankintansa. Erityisesti lahjakkaan Markkasen siirto on puhuttanut.

RoPSin valmentaja Juha Malinen on seurannut keskustelua sivusta ja aikoo katsoa mitä Markkasella tehdään jo torstaina kotiottelussa Jaroa vastaan.

– Ajatus Eeron käytöstä on olemassa, mutta katsellaan pari päivää harjoituksia, Malinen kuittaa.

Epäilyt Markkasen pelikunnosta ja ylipainosta Malinen kuittaa ”p-puheeksi”.

– Hän on urheilija eikä huonossa kunnossa tänne tule.

Uusi kasvo RoPSin kokoonpanossa on ollut myös yli 100 liigaottelua pelannut David Ramadingaye. Hän pelasi Turussa Interiä vastaan, mutta kotiyleisön eteen hänkin päätyy ensi kerran torstaina.

KP
© 2015 Lapin Kansa

 

Luettu 1130 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227