ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 27 syyskuu 2015 23:54

RoPS sarjakärkeen voitolla VPS:sta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Oluremi vei RoPSin 1-0 johtoon Mika Mäkitalon tarjoilusta. Oluremi vei RoPSin 1-0 johtoon Mika Mäkitalon tarjoilusta. Kuva: Eero Yrjänheikki

Rovaniemen Palloseura siirtyi jälleen Veikkausliigan piikkipaikalle voittamalla sunnuntaina kotikentällään Vaasan Palloseuran 2-1 lukemin. Voitto nosti RoPS:n liigan kärkeen kahden pisteen erolla ottelun vähemmän pelanneesta SJK:sta.

RoPS aloitti ottelun ryminällä ja hallitsi palloa mielinmäärin. Jo vajaan vartin pelin jälkeen Oluremi siirsi kotijoukkueen 1-0 johtoon Mika Mäkitalon esityöstä. Puolen tunnin pelin jälkeen lukemat olivat jo 2-0, kun kulmapotkun jälkitilanteessa Obilor puski Mosa Yaghoubin keskityksen varmasti VPS-maaliin.

VPS pääsi vielä avausjaksolla kaunistelemaan lukemia, kun Pyry Soiri teki RoPS-puolustuksen sekoilun jälkeen lukemiksi 2-1 kotijoukkueelle.

RoPS-kapteeni Antti Okkonen oli pelin jälkeen tyytyväinen voittoon ja joukkueensa nousuun liigan piikkipaikalle.

- Toki täytyy myöntää, että mestaruus on nyt se asia mihin tähdätään. Me olemme pelanneet erinomaisen kauden ja se on nyt enää viimeistä silausta vaille valmis, RoPS-kippari tunnelmoi ottelun jälkeen.

Myös RoPS-luotsi Juha Malinen oli innoissaan joukkueen otteista erityisesti ottelun avausjaksolla.

- Meidän pallon liikuttelu oli ensimmäisellä jaksolla kansainvälistä tasoa. Avausjakso oli erinomaisen hienoa jalkapalloa meiltä. Tuuli muutti toisella jaksolla peliä ja VPS myös taisteli miehekkäästi 2-1 tilanteessa, RoPS-luotsi Juha Malinen myönsi.

Voitolla VPS:sta RoPS nousi kahden pisteen erolla yhden ottelun vähemmän pelanneen SJK:n edelle liigan kärkipaikalle.

 

Luettu 1191 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227