ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 02 lokakuu 2015 11:47

Juha Pirinen jatkaa RoPS-paidassa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Juha Pirinen jatkaa RoPSissa seuraavat kaksi kautta. Juha Pirinen jatkaa RoPSissa seuraavat kaksi kautta. Kuva: Timo Törmänen

Myllykoskelta täksi kaudeksi Rovaniemen Palloseuraan siirtynyt 23-vuotias Juha Pirinen jatkaa RoPS-paidassa seuraavat kaksi vuotta. Kaksivuotinen jatkosopimus oli RoPS:ssa ja Rovaniemellä hyvin viihtyneelle Piriselle luonnollinen valinta.

- Tosi hyvä fiilis on tehdystä jatkosopimuksesta. Olen tykännyt joukkueesta ja seurasta kovasti, joten loppupeleissä sopimuksen allekirjoittaminen oli helppo päätös, valkeakoskelaislähtöinen vasen laitapuolustaja tuumaa.

RoPS:ssa suureen rooliin kesän aikana noussut Pirinen näkee RoPS:n erinomaisena paikkana kehittyä pelaajana edelleen.

- Tavoite on tietysti auttaa joukkuetta jatkossakin niin paljon kuin mahdollista, mutta kyllä haluan itsekin vielä kehittyä pelaajana ja näen RoPS:n joukkueeksi, jossa sekin voi toteutua, Vasemman laidan työmyyrä sanoo.

Myös RoPS:ssa ollaan tyytyväisiä Pirisen kanssa aikaansaatuun jatkosopimukseen.

- Juha on ollut todella positiivinen yllätys meille, vaikka toki tiesimme millaisen miehen MyPa:sta joukkueeseen saamme. Hän tuo meidän joukkueeseen sellaista positiivista ”äijämäisyyttä”, joka sopii meidän pelitapaan hyvin. On todella hienoa, että pääsimme yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta, RoPS:n urheilujohtaja Jari Ilola toteaa tyytyväisenä.

 

Luettu 1630 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227