ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 04 lokakuu 2015 14:31

RoPS:lla edessä haasteellinen matka Ahvenanmaalle

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura matkustaa maanantai-illaksi Ahvenanmaalle kohdatakseen Veikkausliigan kolmanneksi viimeisessä ottelussaan isäntäjoukkue IFK Mariehamnin. Matka on monella tapaa napapiiriläisille haasteellinen, niin matkustamisen kuin itse ottelunkin puolesta.

- Lähdemme sunnuntai-iltana junalla Rovaniemeltä kuudelta matkaan ja olemme 20 tunnin juna-laiva-reissaamisen jälkeen Maarianhaminassa perillä maanantaina iltapäivällä. Itse matka tuo siis meille jo haasteita otteluun, RoPS-luotsi Juha Malinen kertoo.

Malisen mukaan ottelu on myös muuten RoPS:lle iso haaste, sillä vastassa on joukkue, jota RoPS ei vielä tällä kaudella ole onnistunut voittamaan.

- Haaste on iso, sillä jokainen liigajoukkue pyrkii varmasti voittamaan kauden jäljellä olevat ottelunsa. IFK Mariehamnin joukkueen pelaajamateriaali on lisäksi loistava, erityisen vaarallisia pelaajia ovat esimerkiksi Brian Span ja Dever Orgill, jotka tekevät vaarallisia pystyjuoksuja kohti vastustajan maalia, tietää Malinen.

Myös Diego Assis, Petteri Forsell ja Jani Lyyski on merkitty Malisen pelikirjaan huutomerkillä.

- Assis ja Forsell ovat molemmat todella taitavia pallon kanssa ja Forsellin erikoistilanteet ovat huippuluokkaa. Joukkueen kapteenilla Jani Lyyskillä taas on erityisiä ominaisuuksia ratkoa erikoistilanteita sekä päällään että jaloillaan, RoPS-luotsi listaa.

Malisen mielestä myös Maarianhaminan nurmikenttä tuo otteluun omat haasteensa.

- Pieni ja kostea nurmikenttä tuovat myös haasteita otteluun. Meidän on oltava alusta alkaen sekä henkisesti että fyysisesti valmiita otteluun, Malinen toteaa.

IFK Mariehamn - RoPS WIklöf Holding Arenalla maanantaina 5.10. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

 

Luettu 1084 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227