ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 23 lokakuu 2015 23:16

RoPS lähtee nautiskelemaan viimeiselle kierrokselle

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura ei suostu ottamaan paineita Veikkausliigan viimeisestä kierroksesta, vaikka joukkue pelaa kierroksella mestaruudesta. RoPS-valmentaja Juha Malisen mukaan joukkue lähtee nauttimaan liigan päätöskierrokselle.

- Viimeinen viikko ennen liigan huipennusta alkaa olla takana ja nyt lähdetään nautiskelemaan siitä työstä, mitä on vuoden aikana tehty. Meidän tilanne viimeiselle kierrokselle on täysin paineeton, sillä olemme jo varmistaneet mitalin ja paikan Euro-peleihin tulevalle kesälle, RoPS-luotsi Juha Malinen sanoo varmaan tyyliinsä.

RoPS pääsee liigan päätöskierrokselle hyvistä asemista, yhtään pelaajaa ei ole poissa riveistä.

- Vammoja tai poissaolijoita ei ole, pääsemme lähtemään peliin täysin terveenä. Ilmapiiri joukkueen sisällä on ollut oikein positiivinen, joten hyvillä mielin lähdemme päättämään liigakauden, Malinen toteaa.

FC Lahti on ollut RoPS:lle vaikea vastus aiemmissa kohtaamisissa tällä kaudella, mutta nyt RoPS pelaa ”yhden pelaajan ylivoimalla”.

- Lahteen on tulossa todella paljon meidän faneja, odotettavissa on jopa tuhat RoPS-fania. Siitä saamme yhden ”ylimääräisen pelaajan riveihimme”, RoPS-luotsi laskee.

Lahden joukkue on kuitenkin Malisen mukaan vaarallinen yhdistelmä.

- Lahdella on joukkue täynnä hyviä vahvoja ja taitavia pelaajia, joten vaikea on vastus, Malinen sanoo.

Veikkausliiga saa Malisen mukaan näin arvoisensa päätöksen.

- Tulossa on tasaväkinen kamppailu ja ”Peetu” Pasasen viimeinen liigaottelu tuo Lahdelle varmasti ylimääräistä latausta, RoPS-luotsi Juha Malinen uskoo.

 

Luettu 1084 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227