ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 18 joulukuu 2015 10:43

Nganbe Nganbe jatkaa RoPS-paidassa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Veikkausliigassa hopealle sijoittunut Rovaniemen Palloseura on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen kamerunilaisen keskikenttäpelaajan Jean Fridolin Nganbe Nganben kanssa. Viime kaudella pahasta loukkaantumisesta kärsinyt 27-vuotias kamerunilainen pääsi kentälle vasta aivan kauden viimeisissä otteluissa, joten tulevalta kaudelta mies odottaa luonnollisesti paljon.

- Olen onnellinen, että olen toipunut pelikuntoon. Viime kauden ongelmien vuoksi tuleva kausi on minulle todella tärkeä, aion tehdä parhaani ja antaa joka päivä kaikkeni joukkueen eteen. On hienoa, että seura uskoo minuun edelleen ja halusi tehdä sopimuksen kanssani, Nganbe Nganbe toteaa tyytyväisenä.

RoPS:n urheilujohtaja Jari Ilolan mukaan Nganbe Nganbe jätti itsestään niin hyvän kuvan viime kevään liigacupin peleissä ennen pahaa loukkaantumistaan, että seura haluaa jatkaa yhteistyötä hänen kanssaan.

- Olemme nähneet hänen potentiaalinsa pelaajana ja toivomme, että tulevalla kaudella hän pystyy terveenä auttamaan meitä niin Veikkausliigassa kuin Euro-otteluissakin. Nganbe Nganbe on muutenkin seurassa erittäin pidetty ja arvostettu pelaaja, RoPS:n urheilujohtaja kertoo.

 

Luettu 1222 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227