ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 07 tammikuu 2016 12:51

Kolmas RoPS-pelaaja nousi Huuhkajiin: Sakselakin suuntasi Abu Dhabiin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPS-laituri Janne Saksela sai pikakomennuksen A-maajoukkueeseen. RoPS-laituri Janne Saksela sai pikakomennuksen A-maajoukkueeseen. Kuva: Pekka Aho

Rovaniemen Palloseura vahvisti miehitystään jalkapallon A-maajoukkueessa juuri ennen kuin Huuhkajat matkusti torstaiaamuna Arabiemiirikuntien pääkaupunkiin Abu Dhabiin.

Uusi päävalmentaja Hans Backe nosti ryhmäänsä viime tipassa Janne Sakselan, joka korvaa reissulta poisjääneen Riku Riskin. Saksela, 22, on otteluleirille matkustaneen maajoukkueen kolmas RoPS-pelaaja. Aiemmin mukaan nimettiin Aleksandr Kokko ja Juha Pirinen. Sakselalle on ennestään edustuskokemusta poikien maajoukkueista ja Pikkuhuuhkajista. Nyt laiturilla on työn alla ensiesiintyminen A-maajoukkueessa.

RoPS ja Saksela sopivat vastikään, että pelaaja jatkaa myös ensi liigakauden Rovaniemellä. Tosin sopimuksessa on ulkomaille siirtymisen mahdollistava pykälä. Siirtohuhuissa Sakselaa onkin viety Ruotsin pääsarjaan.

Huuhkajat kohtaa Abu Dhabin leirillään lauantaina Ruotsin ja ensi viikon keskiviikkona Islannin.

© 2016 Lapin Kansa

 

Luettu 219 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227