ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 21 helmikuu 2016 17:17

RoPS sopimukseen ghanalaisen Ransford Osein kanssa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen 25-vuotiaan ghanalaisen kärkipelaajan Ransford Osein kanssa. Osei tuli Rovaniemelle testiin kazakstanilaisen pääsarjaseuran FC Shaktar Karagandyn testileiriltä, jonne myös olisi saanut sopimuksen.

- Olimme Osein agentin kanssa yhteydessä ja hänen kanssaan vakuutuimme siitä, että RoPS on hänelle parempi vaihtoehto hänen pelaajauransa uuden nousun vauhdittajana, kertoo RoPS-valmentaja Juha Malinen.

Malisen mukaan vuonna 2007 alle 17-vuotiaiden maailmanmestaruuskisoissa toiseksi parhaana maalintekijänä hopeisella kengällä palkittu Osei on erittäin lahjakas pelaaja, jolla vain on ollut vaikeuksia saada kunnollinen peliura aikuisten sarjoissa käyntiin.

- Ransford on pelaajatyyppinä sentteri, mutta tulemme kokeilemaan myös muita hyökkäyspään pelipaikkoja hänen kohdallaan. Hän on nopealiikkeinen ja etsii erittäin aktiivisesti maalipaikkoja. Hän on erittäin lahjakas pelaaja kaiken kaikkiaan, RoPS-luotsi kehuu tuoreinta sopimuspelaajaansa.

 

Luettu 2430 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227