ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 10 maaliskuu 2016 12:52

Ezeckiel Okotou RoPSin testiin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Ezeckiel Okotou Ezeckiel Okotou

Rovaniemen Palloseura hakee vahvistusta hyökkäyskalustoonsa Ezeckiel Okotoun saavuttua keskiviikkoiltana Napapiirille kymmenen päivän testijaksolle. Parikymppinen Ezeckiel on nigerialaissyntyinen, mutta edustaa Beninin U20-maajoukkuetta. Ezeckiel oli mukana heti torstaina joukkueen aamuharjoituksissa Ounashallilla. Ensikosketus arktiseen ilmanalaan on vuorossa jo iltapäivällä RoPSin vetäessä kevään ensimmäiset ulkotreenit lumesta putsatulla Keskuskentällä.

RoPSin päävalmentaja Juha Malisella on selkeät toiveet uuden kaverin suhteen.

- Ezeckiel on isokokoinen ja vahva voimahyökkääjä, joka juoksee hyvin pallon kanssa sekä ilman palloa, Malinen kertoo.
Hänestä katsotaan, että mitä hän tuo meidän hyökkäykseen ja nimenomaan pystyykö hän pelaamaan esimerkiksi laidassa.

Rovaniemen Palloseura ei ollut ainoa Ezeckielin perään katsellut joukkue.

- Kuten yleensäkin, niin tällaiset vinkit tulevat agenttien kautta, Malinen taustoittaa. Ezeckiel on varsin tavoiteltu pelaaja, mutta me yritämme luoda mainetta joukkueena, jossa asiat hoidetaan hyvin ja josta pääsee urallaan eteenpäin.

Ezeckiel on mukana RoPSin kokoonpanossa jo huomenna perjantaina rovaniemeläisten kohdatessa Helsingin IFK:n harjoitusottelussa Sonera-stadionilla. Ottelu alkaa kello 14.00.

 

Luettu 1592 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309