ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 21 maaliskuu 2016 12:33

Kauden alustava fanitapaaminen Zoomitissa torstaina

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura järjestää jo perinteikkään kautta aloittelevan fanitapaamisen Cafe Bar Zoomitissa torstaina 24.3.2016 klo 18.00. Tapaamisessa ovat mukana päävalmentaja Juha Malinen, kapteeni Antti Okkonen sekä kattaus joukkueen uusia kasvoja.Tilaisuus on kaikille avoin ja keskustelu epämuodollista. Kysymykset saa ja pitääkin ladata täysin vapaasti.

Tilaisuuden yhteydessä järjestetään myös biljarditurnaus fanien ja pelaajien kesken. Palkintona turnauksessa setti RoPS-fanikamaa sekä aitoja RoPS:n retrohenkisiä pelipaitoja. Kokovaihtoehtoja löytyy.

Jotta kaaviot saadaan laadittua valmiiksi, niin ilmoittautumiset turnaukseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi sekä toiveesi paidan koosta.

 

Luettu 1056 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227