ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 03 touko 2016 17:13

RoPS:lle espanjalaismaalivahti ja testille hyökkääjä Kamerunista

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Antonio Reguero Antonio Reguero Kuva: Pasi Pikkupeura

Rovaniemen Palloseura on tehnyt alkuviikosta sopimukset maalivahti Antonio Regueron kanssa. Viimehetken testijaksolle saapui myös Yves Robert Chouake.

Espanjalaismaalivahti Reguero siirtyy Suomeen Skotlannista. Chouake on pelannut Kamerunin pääsarjaa.
 
Reguero on Real Madridin kasvatteja. Ammattilaisuransa hän aloitti Realin reservissä ja oli jo lähellä siirtymistä seuran edustusjoukkueeseen. Viime vuodet Reguero on pelannut Skotlannin pääsarjaa useissa joukkueissa. RoPS:n päävalmentaja Juha Malisen mukaan Reguero tulee ennen kaikkea rauhoittamaan nykyistä maalivahtitilannetta.
 
- Lähtökohtaisesti lähdimme sarjaan siten, että meillä on selkeä ykkösmaalivahti, jota kakkosmaalivahti tuurailee, Malinen kertoo
 
- Nyt neljän kuukauden aikana Ricardo on ollut neljä kertaa loukkaantuneena ja Tyler Back kaksi kertaa. Viimeinen tilanne oli Suomen Cupin ottelu, johon Tyler ei päässyt lainkaan ja Ricardo loukkaantui 20 minuutin kohdalla.
 
- Halusimme turvata tilanteen, jos vastaavaa tapahtuu lähiaikoina vielä uudelleen.
 
Raamikas hyökkääjä Chouake tuli alkuviikosta testille Napapiirille suoraan Kamerunista. Chouake on ollut Juha Malisen listalla jo hänen valmentaessaan FC Lahtea kaudella 2013. Hän on SJK:ssa pelaavan Ariel "Tuco" Ngueukamin isoveli.
 
- Chouaken perässä olemme olleet tammi-helmikuusta lähtien. Joskus nämä prosessit vain venyvät, mutta halusimme katsoa tämän kortin vielä loppuun saakka, Malinen kertoi.
 
- Kamerun on kova jalkapallomaa. Siellä jos pääsarjassa lappaa maaleja, niin lähtökohtaisesti kyseessä on kelvollinen pelaaja.
 
Regueron sopimus on kolmen kuukauden mittainen. Yvesin kohdalla päätökset on tehtävä parin päivän sisään, sillä siirtoikkuna sulkeutuu 5. toukokuuta. Molemmat miehet ovat olleet mukana Rovaniemen Palloseuran harjoituksissa jo kuluneella viikolla.

Teksti ja kuva: Pasi Pikkupeura
© 2016 RoPS

Luettu 2449 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227