ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 29 kesäkuu 2016 14:17

Oluremi: Meiltä löytyy aseet Roversia vastaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Oluremi oli viime vuonna huomisen eurovastustajan Shamrock Roversin testileirillä. Sopimus seuran kanssa kaatui työlupa-asioihin. Oluremi oli viime vuonna huomisen eurovastustajan Shamrock Roversin testileirillä. Sopimus seuran kanssa kaatui työlupa-asioihin. Kuva: Oona Sarajärvi

Jos englanninkielistä Wikipediaa ei ole luettu tarkkaan, on voinut helposti jäädä huomaamatta Rovaniemen Palloseuran kytkös huomiseen eurovastustajaan Shamrock Roversiin.

Kytkös on nimeltään jenkkivahvistus William Oluremi John.

Viime vuoden helmikuussa Oluremi oli lähes kaikilta piilossa reilun viikon testileirillä Shamrock Roversin mukana Irlannissa. Sopimuskin oli jo lähellä.
 
- Seura vaikutti ammattimaisesti hoidetulta, Oluremi muisteli kokemustaan.
 
- Minulla on varsin hyvät välit heidän jo silloiseen manageriin Pat Fenloniin. Itse asiassa meillä molemmilla oli jo yhteinen näkemys, että tulisin pelaamaan seurassa.
 
Oluremi harjoitteli Shamrock Roversien mukana kaikkiaan noin kymmenen päivää ja pelasi yhden harjoitusottelun.  Rovers voitti Waterfordin 2-0. Oluremi osui kerran.
 
Kaavailtu sopimus kariutui lopulta työlupakoukeroihin - RoPS:n onneksi. Mies päätyi myöhemmin syksyllä Napapiirille ja oli takaamassa RoPS:lle seurahistorian toistaiseksi parasta sijoitusta Veikkausliigassa.
 
- Se oli silti minulle hyvää aikaa. Harjoitusottelussa pelasin sielläkin kärjessä, kuten nyt kahdessa ottelussa täällä, Oluremi kertoi.
 
Tuoreen kokemuksen pohjalta Oluremi osaa nimetä, mihin huomisen vastustajan peli tulee pitkälti nojautumaan.
 
- Heillä on todella vahva keskikenttä. Kokeneita, taitavia kavereita, joilla useilla on maajoukkuekokemusta.
 
- He pelaavat varmasti fyysisesti, mutta se sopii meille. Pystymme vastaamaan fyysisyyteen. Osaamme itsekin olla tarvittaessa aggressiivisia, Oluremi luottaa.
 
Huomiseen karsintaotteluun RoPS lähtee luottavaisena.
 
- Toki heidän joukkueessaan on ollut enemmän vaihtuvuutta kuin meillä, joten suoraa vertailua omaan kokemukseen on hankala tehdä.
 
- Mutta minulla on vahva usko siihen, että meiltä löytyy sopivat aseet heidän pelitapaansa vastaan. Tulemme voittamaan molemmat ottelut, Oluremi lataa.
 
Shamrock Roversin ja Rovaniemen Palloseuran ensimmäisen karsintakierroksen ottelu alkaa huomenna torstaina klo 22.00 Suomen aikaa.

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Oona Sarajärvi
© 2016 RoPS

 

Luettu 1214 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227