ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 07 heinäkuu 2016 13:01

RoPS:n eurovastustaja uuden valmentajan johdolla Napapiirille

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS:n tämänpäiväinen eurovastustaja Shamrock Rovers saapui torstaina alkuillasta Kemin kautta Napapiirille uuden päävalmentajan johdolla.

Rovers erotti syksystä 2014 joukkuetta luotsanneen Pat Fenlonin viime maanantaina. Väliaikaisen vetovastuun otti Fenlonin apuvalmentajana toiminut Stephen Bradley.
 
Rovers ei ole kommentoinut valmentajan vaihdosta. RoPS:lle kärsityn 0-2 kotitappion lisäksi joukkue on tällä hetkellä kotimaan sarjassaan neljäntenä 14 pistettä perässä sarjakärki Dundalk FC:tä.
 
Rovaniemen Palloseuran päävalmentaja Juha Malinen ei ole kollegansa asioihin paneutunut.
 
- Tuohan se uusia kysymysmerkkejä ainakin siihen, miten heidän joukkueensa tähän otteluun lähtee, mutta ei se meidän tekemiseen vaikuta, Malinen arvioi.
 
- Parissa päivässä joukkueelle ei kuitenkaan täysin uusia asioita opeteta, mutta se lienee selvää, että vastustajan pelaajat ovat nyt entistäkin taistelutahtoisempia.
 
Roversin uusi päävalmentaja Stephen Bradley siirtyi Tallaghtin organisaatioon viime vuoden tammikuussa. Hän vastaa seurassa myös nuorten 8-12 -vuotiaiden pelaajien kehitysohjelmasta. Hänen apuvalmentajinaan toimivat Glenn Cronin sekä joukkueen nykyinen kapteeni Stephen McPhail.
 
Omalla pelaajaurallaan Bradley värvättiin 17-vuotiaana Valioliigassa pelaavan Arsenalin akatemiaan. Hän ei missään vaiheessa yltänyt edustukseen, mutta nykyään 31-vuotias ex-pelaaja toimii edelleen Arsenalin Irlannin kykyjenetsijänä. Aikaisempi valmentajapesti Bradleylla oli Irlannin sopimuksettomien pelaajien maajoukkueessa, jonka hän johti talven 2014-2015 Oslon turnaukseen.
 
Shamrock Rovers harjoitteli eilen uuden päävalmentajan lisäksi myös ensimmäistä kertaa hyväkuntoisella tekonurmella. Irlannin sarjassa ainoastaan yhdellä joukkueella, Dundalk FC:llä, on käytössään tekonurmi, joka sekin on iältään jo yli kymmenvuotias. Siihen verrattuna Keskuskentän pari kuukautta sitten uusittu nurmi sai Roversin edustajilta myönteisen arvion.
 
Eurooppaliigan 1. karsintakierroksen ratkaiseva ottelu Rovaniemen Palloseura - Shamrock Rovers Keskuskentällä tänään torstaina klo 19.00. Liput ennakkoon www.ticketmaster.fi sekä RoPS:n Bingo ja Prisma.
 
Ottelua voi seurata suorana myös VeikkausTV:stä sekä Lordin aukion vapaasta yleisötapahtumasta.

Teksti: Pasi Pikkupeura

 

Luettu 975 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309