ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 10 heinäkuu 2016 13:10

Hämäläinen: Jengi täynnä huikeita pelaajia.

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Juuso Hämäläinen Juuso Hämäläinen Kuva: Oona Sarajärvi

Tänään sunnuntaina Veikkausliiga jatkuu Napapiirillä yli kahden viikon tauon jälkeen. Tauon aikana Rovaniemen Palloseura kävi hakemassa jatkopaikan Eurooppaliigan karsinnoissa.

Europelien aiheuttama tuleva otteluruuhka synnytti kulisseissa pienimuotoista keskustelua. Pelaajat itse eivät ole asiaa juurikaan noteeranneet.
 
- Itse asiassa en ole jaksanut vaivata silla päätäni lainkaan, Rovaniemen Palloseuran puolustaja Juuso Hämäläinen tunnusti.
 
- Onhan kolmen ottelun viikkoja ennenkin ollut. On ihan hyvä, että liiga jatkuu näin nopeasti. Kun on pelipäivä, niin silloin on pelipäivä. Voidaan hetkeksi unohtaa europelit ja keskittyä ihan uuteen asiaan.
 
Vielä pari viikkoa takaperin Napapiirillä ei oltu yhtä luottavaisia. Paikallisderbyssä PS Kemiä vastaan joukkueella oli vaihtopenkillä yksi täysin terve mies.
 
Toisaalta kyseinen ottelu osoitti myös nykyisen joukkueen vahvuuden. Uudet miehet saivat vastuuta, joista jokainen myös kantoi vastuunsa erinomaisin arvosanoin.
 
- Meidän ringissä on onneksi laatua. Jengi on täynnä huikeita pelaajia. Kyseisessä Kemi-ottelussa loukkaantumistilannetta ei kentällä edes huomannut, Hämäläinen jakoi tunnustusta.
 
- Tulevina viikkoinakaan en usko, että edes kierrättäminen olisi meille mikään ongelma. Meidän pelaajat ovat taistelijoita. Kuka tahansa voidaan heittää kentälle koska tahansa.
 
Juuso Hämäläinen itse edusti vielä vuosi takaperin RoPS:n tämänpäiväistä vastustajaa FC Interiä. Myös Hämäläinen on kiinnittänyt huomionsa Interin viimeaikaisiin tuloksiin.
 
- Olen seurannut muutaman Interin matsin IS Extran kautta. Vähän yllättävää. Joukkueen tietäen olisin odottanut heiltä parempia tuloksia, RoPS-toppari myönsi.
 
- Sen enempää en kuitenkaan ole jaksanut niitä asioita murehtia. Täällä keskitytään vain tähän RoPS:n touhuun.
 
Silti Hämäläisen omat kontaktit ovat Inter-vuosien jälkeen edelleen tallella.
 
- Siellä on vanhoja pelikavereita, joista on tullut hyviä kavereita siviilissäkin. Heidän kanssaan olen yhteyksissä, mutta ei me niinkään pelillisistä asioista jutella.
 
- Mutta Jami Wallenius on minun vanha naapurini! Nyt hänkin pääsee näyttämään osaamistaan päävalmentajana, Hämäläinen heitti lopputerveiset.
 
Veikkausliigan ottelu RoPS - FC Inter alkaa klo 17.00. Ottelu näytetään suorana Ruutu+ is IS Extra -palveluissa. RoPS:n kaikki veikkausvetokohteet löytyvät osoitteesta: www.rops.fi/veikkaus
 
Ennakkoliput ovat myynnissä Ticketmasterin palvelupisteissä RoPS:n Bingolla ja Prismassa sekä netissä osoitteessa: http://www.ticketmaster.fi/event/rops-fc-inter-lippuja/173953

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Oona Sarajärvi
© 2016 RoPS

 

Luettu 1059 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227