ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 02 elokuu 2016 15:48

Antonio Reguero jatkaa RoPS:ssa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Juha Malinen ja Antonio Reguero. Juha Malinen ja Antonio Reguero. Kuva: Pasi Pikkupeura

Rovaniemen Palloseura on tehnyt jatkosopimuksen maalivahti Antonio Regueron kanssa. Uusi sopimus pitää 34-vuotiaan espanjalaisen Rovaniemellä kauden 2017 loppuun saakka.

Reguero saapui Rovaniemelle toukokuun alussa paikkaamaan RoPS:n maalivahtien loukkaantumissumaa. Regueron alkuperäinen kolmen kuukauden sopimus oli voimassa elokuun 4. päivään saakka.
 
- Heti ensimmäisestä tapaamisestamme lähtien Antoniosta on huokunut ammattimaisuus, joka on näkynyt niin pukukopissa kuin kentälläkin, RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen kehuu.
 
- Hän on tuonut mukanaan ilmapiiriä, jota menestyvä joukkue tarvitsee. Hän tulee erinomaisesti toimeen Ricardon kanssa. Meille oli koko ajan selvää, että haluamme pitää Antonion ja taata maalivahtiosastomme jatkumon.
 
Päätös jatkosopimuksesta oli helppo myös Reguerolle itselleen.
 
- Minulla oli muutama muukin vaihtoehto, mutta olen tuntenut oloni Rovaniemellä kotoisaksi. Kaikki ovat kohdelleet minua erinomaisesti, Reguero kiitteli.
 
- Lisäksi meillä on erinomainen joukkuehenki ja mahtava maalivahtitiimi. Harjoituksiin on aina mukava tulla. Treenaamme kovaa, mutta pidämme homman rentona. Nyt loppukauden tähtäimenä meillä on nousu Veikkausliigan mitalisijoille ja pääsy eurokentille myös ensi kesänä.
 
Antonio Reguero on Real Madridin juniorikoulun kasvatti. Ennen Rovaniemelle saapumistaan hänellä oli sopimus Skotlannin pääsarjassa pelaavan Hibernianin kanssa.

Teksti ja kuva: Pasi Pikkupeura
© 2016 RoPS

 

Luettu 2032 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227