ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 11 syyskuu 2016 14:41

RoPS suurin odotuksin SJK-peliin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Juha Malinen Juha Malinen Kuva: Juha Tamminen

Rovaniemeläiselle jalkapalloyleisölle on maanantai-iltana tarjolla Rovaniemen Keskuskentällä kovinta mahdollista tavaraa, kun viime kauden Suomen mestari SJK saapuu mittaamaan viime kauden hopeamitalistin RoPS:n vireen. Viime kauden lopussa joukkueiden välinen piste-ero oli yhden pisteen SJK:n hyväksi, tällä hetkellä Veikkausliigassa eroa on piste RoPS:n eduksi.

- SJK on ollut haastava vastus meille tällä kaudella ja olemmekin olleet tämän kauden kohtaamisissa oppipoikia SJK:n rinnalla. Molemmissa otteluissa on tullut takkiin pohjalaisilta, joten parannettavaa meillä riittää, RoPS-luotsi Juha Malinen sanoo.

Malisen mukaan SJK-peli on ottelu, joka varmasti sytyttää kotijoukkueen näyttämään parhainta osaamistaan. Napapiiriläisten pitää valmentajansa mukaan päästä jollain tapaa tunkeutumaan pohjalaisten ”lhon alle” ja sitä kautta selättää seinäjokelaiset.

- Peli Ilvestä vastaan jätti meille panoksia piippuun, joten mahtava maanantai-ilta iltavaloissa on Keskuskentällä tulossa. Me lähdemme kamppailuun suurin odotuksin, vaikka meillä pelaajatilanteessa pieniä epävarmuustekijöitä onkin, Juha Malinen luottaa omiinsa.

Rovaniemen Palloseuran ja SJK välinen ottelu alkaa maanantaina 12.9.2016 kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana myös Ruutu+ ja IS Extra -palveluiden kautta.
 
Pelaamalla Veikkauksen kohteita RoPS:n nettisivujen kautta tuet samalla RoPS:n junioritoimintaa. RoPS:n kaikki Veikkauksen vetokohteet löytyvät osoitteesta: www.rops.fi/veikkaus

Päästyliput ennakkoon RoPS Bingo, Prisma sekä netistä: www.ticketmaster.fi

 

Luettu 2277 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227