ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 31 lokakuu 2016 16:38

Lassi Järvenpäälle kahden vuoden sopimus

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Lassi Järvenpää Lassi Järvenpää Kuva: Oona Sarajärvi

Rovaniemen Palloseura ja puolustaja Lassi Järvenpää ovat allekirjoittaneet kaksivuotisen sopimuksen. Hiljattain kaksikymmentä vuotta täyttänyt Järvenpää on alkujaan Helsingin Jalkapalloklubin kasvatti.

Järvenpää saapui Napapiirille viime syyskuussa kauden 2016 loppuun kestäneellä lainasopimuksella. Liigadebyyttinsä Järvenpää teki 16.9. kotiottelussa PK-35 Vantaata vastaan. Kaikkiaan Järvenpää pelasi kuluneen kauden aikana kuusi liigaottelua saaden jokaisessa lähes täydet minuutit. RoPS:ssa Järvenpään pelipaikka oli pääsääntöisesti oikeana laitapuolustajana.

- Heti ensitapaamisesta lähtien Lassissa on ollut positiivista hänen heittäytymisensä uusiin olosuhteisiin sekä ennakkoluuloton pelaaminen, RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen kehuu.

- Kentällä hän voitti puolelleen paitsi kannattajat mutta myös meidät valmentajat. Olemme analysoineet tarkkaan hänen pelaamistaan. Hän liikkuu hyvin, pallollinen pelaaminen on hyvää tasoa ja itseluottamus korkealla. Lassi pystyy osallistumaan hyökkäyksiinkin monella tapaa.

- Tietenkin kyseessä on edelleen nuori pelaaja. Me haluamme jatkossa hioa häntä urallaan eteenpäin, ja keskustelujen perusteella siihen työhön molemmat osapuolet ovat valmiita, Malinen sanoo.

Järvenpää itse suorittaa parastaikaa asepalvelustaan Puolustusvoimien Urheilukoulussa. Palvelusten välistä tavoitettu Järvenpää kommentoi tyytyväisenä saamaansa sopimusta.

- Syksy Rovaniemellä oli minulle kokonaisuudessaan todella hyvää aikaa. Siksi sopimuksen tekeminenkin tuntui luontevalta, Järvenpää iloitsee.

- Pääsin todella nopeasti mukaan sekä joukkueeseen että liigapeleihin. Siinä valmentajista sekä muista pelaajista oli iso apu. Kaikki ottivat minut avoimesti vastaan. Kun sopimusta tarjottiin, fiilis oli mahtava! Saan edelleen olla tämän jengin mukana ja auttaa joukkuetta vähintäänkin seuraavat kaksi kautta.

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Oona Sarajärvi

Luettu 4380 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227