ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 23 tammikuu 2017 19:28

Antti Okkonen nelisen viikkoa sivussa peleistä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Antti Okkonen Antti Okkonen Kuva: Juha Tamminen

RoPS-kapteeni Antti Okkosen viime keväänä leikatusta nilkasta poistettiin tänään luita tukeneet metallilevyt. Uusi operaatio pitää Okkosen sivussa pelikentiltä nelisen viikkoa. Harjoittelua voidaan kuitenkin jatkaa melko pian.

Kyse oli edellisen vamman jatkohoidosta. Okkosen jalka murtui viime keväänä Suomen Cupin ottelussa JS Herculesia vastaan. Jo etukäteen oli tiedossa, että levyt saatetaan joutua jossain vaiheessa poistamaan. Talven harjoituskaudella Okkosen jalka alkoi ärtymään, jolloin lääkärin kanssa päädyttiin nopeaan poisto-operaatioon.

- Leikkaus meni hyvin, eikä tämä mikään iso operaatio ollutkaan. Selkäydinpuudutus, parikymmentä minuuttia ja homma oli ohi, jo kotonaan toipumassa ollut Okkonen kertasi päivän ohjelmaa.

Kaiken mennessä suunnitellusti Okkosen Veikkausliigakauden avaus ei ole vaarassa. Ensimmäiset Suomen Cupin ottelut joudutaan kuitenkin seuraamaan penkiltä.

- Lääkäri antoi neljän viikon kontaktikiellon, Okkonen kertoi.

- Se tarkoittaa sitä, että en saa neljään viikkoon pelata. Harjoitella kuitenkin saan ja nostaa siitä pikkuhiljaa tehoja. Joukkueenkin mukana pystyn jossain vaiheessa treenaamaan, kunhan vain vältän taklaukset ja muut kontaktit.

Rovaniemen Palloseuran kausi käynnistyy Suomen Cupin lohkovaiheen otteluilla tulevana lauantaina 28.1.2017 kello 14.00. Kotiottelussa Ounashallissa vastaan asettuu Haukiputaan pallo. Ennakkoliput ovat myynnissä RoPS:n Bingolla.

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Juha Tamminen

Luettu 2446 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227