ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 27 helmikuu 2017 17:50

Robert Taylorin umpilisäke leikattu

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Robert Taylorin umpilisäke leikattu Kuva: Oona Sarajärvi

Rovaniemen Palloseuran keskikenttämies Robert Taylorin umpilisäke leikattiin viime viikonloppuna. Leikkauksesta toipuminen pitää Taylorin sivussa RoPS:n harjoituksista seuraavat kolme viikkoa.

Taylor kotiutui sairaalasta tänään maanantaina. Mies on olosuhteisiin nähden hyväkuntoinen, mutta luonnollisestikin erittäin harmistunut.

- Tietenkin ottaa päähän, mutta onneksi osui edes tähän väliin eikä keskelle kautta, kotoaan tavoitettu Taylor kertoo.

- Viikonlopun aikana vatsa kipeytyi niin pahoin, että oli pakko lähteä lääkärille. Tulehduksen lisäksi umpilisäke oli vieläpä huonossa paikassa ja jotenkin solmulla. Pois se kuitenkin saatiin.

Maaliskuun Suomen Cupin otteluissa Taylor ei ole RoPS:n kokoonpanossa. Kevään päätähtäin ei kuitenkaan ole siirtynyt.

- Toipumiseen menee seuraavat kolmisen viikkoa, jonka jälkeen saan alkaa nousujohteisesti treenaamaan. Tavoite on olla mukana, kun Veikkausliiga huhtikuussa alkaa, Taylor luottaa.

Rovaniemen Palloseuran seuraava ottelu on ylihuomenna Kajaanissa, jossa RoPS kohtaa Suomen Cupin alkulohkon päätösottelussa PS Kemin. RoPS:n Veikkausliigan avausottelu on 12. huhtikuuta Turussa FC Interin vieraana.

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Oona Sarajärvi

Luettu 2671 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227