ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 26 maaliskuu 2017 19:01

Aapo Heikkilä sivussa jopa kuusi kuukautta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Aapo Heikkilä sivussa jopa kuusi kuukautta Kuva: Oona Sarajärvi

RoPS:n laitahyökkääjä Aapo Heikkilä on sivussa pelikentiltä mahdollisesti jopa kuusi kuukautta. Heikkilän akillesjänne repeytyi viime viikolla kesken harjoitusten. Jalka on operoitu ja kaiken sujuessa suunnitellusti Heikkilän kuntoutusjakso alkaa nopealla aikataululla.

- Lähdin työntämään itseäni taaimmaisella jalalla liikkeelle, kun vasemmalta puolen kuului napsahdus. Aluksi iski kovat kivut, jotka hetken kuluttua katosivat ja jalka meni täysin hervottomaksi, Heikkilä kuvailee tapahtumaa.

Heikkilän akillesjänne oli katkennut lähes täysin. Leikkaus oli kuitenkin onnistunut, ja tällä hetkellä odotetaan jo kuntoutusjakson alkua.

- Nyt jalassa on jäykkä kipsi, joka parin viikon kuluttua vaihdetaan malliin, jolla jännettä pystyy kevyesti venyttämään, Heikkilä kertoo.

- Sitä kipsiä pidetään vielä kuutisen viikkoa, jonka jälkeen alkaa ihan normaali kuntoutus.

Tämän kaltaisiin vammoihin annetaan ensimmäisinä arvioina puolen vuoden urheilukielto. Toipuminen on kuitenkin yksilöllistä. Kuntoutusjakson pituudesta riippumatta Heikkilä on joka tapauksessa katsellut erilaisia vaihtoehtoja kevään ja kesän varalle.

- Minulla on opiskelupaikka Oulun yliopistossa. Jos siellä alkaa keväällä opintoihin sopivia kursseja, saatan hyvinkin olla jossain vaiheessa Oulussa. Jos ei, niin keksitään tekemistä täällä ja ollaan vaikka jollain tapaa apuna joukkueen parissa, Heikkilä sanoo.

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Oona Sarajärvi

Luettu 3029 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227