ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 05 tammikuu 2018 18:40

RoPS:n joukkue vahvistuu - Aapo Heikkilä jatkaa Napapiirillä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPS:n joukkue vahvistuu - Aapo Heikkilä jatkaa Napapiirillä Kuva: Juha Tamminen

Kaudesta 2016 Rovaniemen Palloseuraa edustanut Aapo Heikkilä, 23, jatkaa Napapiirillä myös tulevan kauden. RoPS ja Heikkilä ovat tänään allekirjoittaneet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Heikkilä siirtyi Rovaniemen Palloseuraan alkujaan Ykkösen Haukiputaan Pallosta. Hän on puhdasverinen laitahyökkääjä, joka erityisesti nopeutensa ansiosta osoitti vaarallisuuttaan heti ensimmäisellä Veikkausliigakaudellaan.

Viime keväänä Heikkilän odotettiin murtautuvan lopullisesti RoPS:n avauskokoonpanoon, mutta valitettavasti kausi keskeytyi jo maaliskuussa leikkaushoitoa vaatineeseen akillesjännevammaan.

Alkujaan pelkona oli jopa koko kauden jääminen sivuun. Heikkilän kuntoutumisjakso oli kuitenkin onnistunut, ja laituri nähtiin kentällä RoPS:n kahdessa viimeisessä Veikkausliigan ottelussa.

Heikkilä on luonnollisen tyytyväinen jatkosopimuksestaan, mutta suurimman kiitoksen hän haluaa jakaa RoPS:n fysiolle Tuomas Könöselle.

- Ilman "Tuskaa" en olisi tässä, Heikkilä tunnustaa Tuomas "Tuska" Könösen merkityksen.

- Teimme viime kesänä Tuskan kanssa valtavan työn sen eteen, että saisin vielä pelata Veikkausliigassa sekä jatkaa Rovaniemen Palloseurassa.

Rovaniemen Palloseura harjoitteli ensimmäisen kerran uuden valmennusjohdon alaisuudessa jo joulukuun alkupuolella. Heikkilä oli tuolloin RoPS:n mukana tosin siinä vaiheessa vielä sopimuksettomana pelaajana.

Toni Koskelan johtama uusi valmennustiimi miellyttää myös Heikkilää. Koskela ja Pasi Tuutti tuovat RoPS:aan selkeästi oman tuoreen valmennusfilosofiansa.

- Toni ja Pasi on todella analyyttinen kaksikko. Molemmat tykkäävät ohjata pelaajia sekä keskustella heidän kanssaan, Heikkilä kertoo ensikokemuksestaan.

- Itsellekin muutos on hyvästä ja antaa uusia virikkeitä. Nyt vain odotan, että pääsen taas vakiinnuttamaan oman pelipaikkani ja saan sitä kautta olla jälleen auttamassa joukkuetta.

Rovaniemen Palloseuran kevään harjoitusjakso käynnistyy loppiaisen jälleen maanantaina 8. tammikuuta. RoPS:n kilpailukausi alkaa Suomen Cupin lohkovaiheen avausottelulla Porissa. MuSa - RoPS pelataan Karhuhallissa lauantaina 27.1. kello 17.00.

RoPS:n Kausikorttihaaste jatkuu vielä loppiaiseen 6. tammikuuta saakka: www.rops.fi/kausarihaaste

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Juha Tamminen

Luettu 2376 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227