ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 24 heinäkuu 2018 19:37

Georgialainen Giorgi Gorozia vahvistamaan RoPS:n keskikenttää

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Georgialainen Giorgi Gorozia vahvistamaan RoPS:n keskikenttää Kuva: Pasi Pikkupeura

Georgialainen Giorgi Gorozia, 23, vahvistaa loppukauden Rovaniemen Palloseuraa. Muun muassa Norjan pääsarjan Stabækia kolme kautta edustanut Gorozia on ns. kymppipaikan keskikenttäpelaaja.

Giorgi Gorozia on Locomotive Tbilisin kasvatti. Hän esiintyi ensimmäisen kerran kasvattajaseuransa edustusjoukkueessa vasta kuusitoistavuotiaana. Hän on myös edustanut Georgian juniorimaajoukkueita U21-ikäluokkaan saakka.

Norjan pääsarjassa pelaava Stabæk Fotball kiinnitti nuoren keskikenttäpelaajan syksyllä 2014. Gorozia oli herättänyt Stabækin huomion jo kesän 2012 alle 17-vuotiaiden EM-kisoissa. 

Elitserieniä Gorozia ennätti pelaamaan kolmen kauden aikana 53 ottelua. Napapiirille Gorozia siirtyy Maltan Valioliigan viime kauden mestarijoukkueesta Hibernians Football Clubista.

- Giorgi on hyökkäävä ja taitava keskisektorin pelaaja, RoPS:n päävalmentaja Toni Koskela kuvailee uutta hankintaa.

- Hän tulee olemaan meille yksi pallollinen pelaaja lisää. Hänen ansiostaan saamme enemmän variaatioita siihen, miten pystymme hyökkäyksissä hyödyntämään meidän muita tämänhetkisiä pelaajia.

Gorozian viime kausi oli sopimusten osalta epäonninen ja rikkonainen. Napapiiriltä hän on hakemassa vastuuta sekä näyttöpaikkoja.

- Haluan esittää kentällä parastani. Haluan, että ihmiset näkevät ja oppivat muistamaan minut, Gorozia kertoo rauhallisesti mutta itsevarmasti.

- Kentällä olen epäitsekäs. Haluan jakaa palloa. Mieluiten rakennan maalipaikkoja muille, mutta tietenkin paikan avautuessa viimeistelen itsekin. Olen hyökkäävä pelaaja, mutta se ei tarkoita sitä, ettenkö olisi kentällä myös taisteleva.

Rovaniemen Palloseuran seuraava kotiottelu on ensi torstaina 26.7.2018 klo 18.30 FC Inter Turkua vastaan. Mikäli pelaajasiirto saadaan suoritettua loppuun, voidaan Gorozia nähdä kokoonpanossa jo torstaina.

Teksti ja kuva: Pasi Pikkupeura

Luettu 4306 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227