ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 25 lokakuu 2018 19:19

RoPS:n ensi kauden joukkue rakentuu – Eetu Muinoselle jatkosopimus 2019

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Kausilla 2011 – 2012 ja sen jälkeen yhtäjaksoisesti kaudesta 2016 Rovaniemen Palloseuraa edustanut Eetu Muinonen jatkaa RoPS-paidassa. Uusittu sopimus kattaa kauden 2019.

Eetu Muinosella on ollut vahva rooli Rovaniemen Palloseuran tämän kauden menestyksessä. Monipuolinen keskikenttämies on joukkueen luottopelaajia, jolta voidaan odottaa virheetöntä peliä joka ilta.

Tämän kauden Veikkausliigan hopea on Muinoselle ensimmäinen mitali RoPS-paidassa. MyPa-vuosilta Muinosella on jo Suomen Mestaruus kaudelta 2005 ja Suomen Cupin voitto kaudelta 2004.

- Eetu on meille tärkeä. Hän on kokenut pelaaja, joka toimii hyvänä esimerkkinä ammattilaisuudesta niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin, RoPS:n päävalmentaja Toni Koskela kehuu.

- Häntä ei nähdä kovin usein lehtien otsikoissa, mutta Eetun merkityksen huomaa hänen ollessa pois kokoonpanosta. Eetu osaa tehdä pelin eri vaiheissa juuri oikeita valintoja.

Muinonen itsekin on tyytyväinen paitsi saamastaan vastuusta myös Rovaniemen Palloseuran nykyisestä suunnasta niin seuran kuin erityisesti valmennuksen osalta.

- Seuran puolelta meillä on kaikki kunnossa. Perhe viihtyy Rovaniemellä, ja joukkueessa on hyvä henki sekä tekemisen meininki, Muinonen kertoo.

- Mutta myös valmennuksella oli päätökseen valtava merkitys. Ympäristö on tärkeä, sillä työskentelemme päivittäin tiiviisti yhdessä. Tonin ja Pasi Tuutin kanssa asiat toimivat erittäin hyvin.

Koskelan ja Tuutin ajama uusi RoPS-pelitapa saa 32-vuotiaalta pelaajalta varauksettoman kiitoksen.

- Pidän erittäin paljon tyylistä, jolla tällä hetkellä pelaamme, Muinonen myöntää.

- Vielä tällä iällä saan itsekin pelaamisesta paljon ja tunnen, että pystyn kehittymään. Urheilijana ja pelaajana kehittyminen sekä oman maksimin hakeminen on se suurin motivaattori.

Eetu Muinonen ja Rovaniemen Palloseura päättävät kauden 2018 hopeajuhliin lauantaina 27.10. ottelussa Tampereen Ilvestä vastaan. Ottelu alkaa kello 15.00. Portit tapahtumaan avautuvat jo kello 13.30.

Eetu Muinonen

Syntynyt: 1986 Mikkeli, Suomi
Pelipaikka: Keskikenttä
Pelipaidan numero: 14
Pituus: 172 cm
Junioriseurat: Mikkelin Kissat, Mikkelin Palloilijat
Suomen Mestaruus: 2005 Myllykosken Pallo
Suomen Cupin voitto: 2004 Myllykosken Pallo
RoPS:ssa kaudesta: 2011 - 2012, 2016 –

Luettu 1640 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309