Uutiset

Miehet

perjantai, 18 tammikuu 2019 20:18

RoPS kohtaa Suomen Cupin kenraalissa AC Oulun

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura kohtaa huomenna lauantaina talven ensimmäisessä harjoituspelissä AC Oulun. Ottelu Heinäpään jalkapallohallissa potkaistaan käyntiin kello 13.15. Liput ovelta ostettaessa 10 € / 5 €.

Huominen harjoitusottelu toimii samalla kenraalina ennen ensi viikolla käynnistyvää Suomen Cupia. RoPS on harjoitellut yhdessä loppiaisesta saakka, mutta AC Oulun kohtaaminen on talven ensimmäinen varsinainen ottelutapahtuma.

Viime kauden Veikkausliigan hopeamitalisti Rovaniemen Palloseuran kokoonpano uudistui talven aikana odotetulla tavalla.

Mukaan uusina sopimuspelaajina astuivat puolustajat Kalle Katz, Henrik Ölander ja Atte Sihvonen, keskikentän Tommi Jäntti sekä hyökkääjät Niklas Jokelainen ja Matias Tamminen.

Kun mukaan kokoonpanoon lasketaan vielä testimiehet norjalainen Tomas Kristoffersen, hollantilainen Tarik Kada sekä brasilialaiset Leandro Luiz Setubal da Silva ja Gabriel Ralha da Silva, on RoPS:lla uusia pelaajia täyden kenttäkokoonpanon verran.

- Kaksi viikkoa olemme harjoitelleet Ounashallissa, joten mukava on päästä jo pelaamaankin, RoPS:n päävalmentaja Toni Koskela kertoo tunnelmista.

- Pääsemme samalla isolle kentälle hakemaan sekä ottelutuntoa että -kuntoa. Laitetaan hommaa siihen suuntaan, että ensi viikolla pystymme haastamaan Ilveksen Cupin avauksessa.

Huomisen vastustaja AC Oulun kokoonpanosta löytyy useampi Rovaniemen Palloseurankin paitaa kantanut pelaaja. Tuoreimpana RoPS-kannattajien mielessä ovat taatusti vielä viime kaudella Napapiirillä pelanneet Aapo Heikkilä ja Fugo Segawa.

AC Oulu tulee olemaan RoPS:lle myös pelillisesti erittäin tasokas mittari. Oulussa on asetettu selkeäksi tavoitteeksi nousu Veikkausliigaan, ja joukkuetta on rakennettu sen mukaisesti.

- AC Oulu tulee olemaan ennakkosuosikki Veikkausliigaan nousevista joukkueista, arvioi myös Toni Koskela.

- Meille AC Oulu taas on näillä leveysasteilla niitä harvoja - ellei ainoa - joukkue joita vastaan meidän kannattaa pelata. Varmasti saadaan huomenna hyvä matsi aikaiseksi.

RoPS:n kokoonpanosta huomenna puuttuvat Tommi Jäntti sekä Eetu Muinonen. Taye Taiwo taas saapuu Suomeen hiukan myöhemmin keväällä.

Luettu 1878 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi