ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 30 heinäkuu 2019 20:22

RoPS:lle kokenut keskikenttäpelaaja Espanjasta – Jagoba Beobide siirtyy Napapiirille

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(8 ääntä)
RoPS:lle kokenut keskikenttäpelaaja Espanjasta – Jagoba Beobide siirtyy Napapiirille Pasi Pikkupeura

Huomattavan uran Espanjassa tehnyt Jagoba Beobide, 32, siirtyy Rovaniemen Palloseuraan. RoPS:n tuore keskikenttämies saapui Napapiirille tiistaina ja on välittömästi joukkueen käytettävissä.

Jagoba Beobide tuo RoPS:n keskikentälle kaivattua kokemusta. Beobide on pelannut Espanjan Segunda Divisiónissa ja Segunda B:ssä liki 250 ottelua.

Beobide on puolustava keskikenttäpelaaja. Hän aloitti ammattilaisensa Real Sociedadissa, mutta pisimmän uransa hän on toistaiseksi tehnyt Deportivo Alavésissa, jossa hän pelasi neljä kautta – niistä kaksi yhdessä Sergio Llamaksen kanssa.

Beobiden mukana Alavés voitti Segunda Divisiónin ja nousi Espanjan pääsarja LaLigaan kaudelle 2016-2017. Beobide kuitenkin siirtyi Alavésista Racing de Santanderiin, josta hän vaihtoi yhden kauden jälkeen Burgosiin.

Burgosissa Beobide oli isossa roolissa aina päättyneeseen kauteen saakka.

- Kun pelaajalla on tällainen CV, odotamme tietenkin, että hän tuo meidän tekemiseen uusia variaatioita, RoPS:n päävalmentaja Pasi Tuutti sanoo.

- Kaikki näkemämme puoltaa sitä, että saamme tänne erittäin laadukkaan ja kykenevän pelaajan. Tärkein elementti on kuitenkin johtajuus, se että hän on valmis laittamaan itsensä likoon ja sitoutuu meidän tavoitteisiin.

Espanjalaisena pelaajana Beobide on kasvanut pallonhallintajalkapalloon, jonka lisäksi häneltä löytyy myös tarvittavaa kovuutta sekä riistoissa että taklaustilanteissa.

Rovaniemelle Beobide saapuu hyvässä kunnossa. Espanjan kausi päättyi viime toukokuu lopussa. RoPS:n uusi hankinta on välittömästi valmis hyppäämään joukkueen mukaan.

- Olen varsin tasapainoinen pelaaja. Olen kova tekemään töitä, ja valmis tekemään myös sen joukkueen likaisen työn, Jagoba Beobide itse kuvailee itseään.

- Pelasin monta vuotta Segunda B:ssä ja haluan vielä testata itseäni sekä urheilijana että pelaajana. Kuulin Sergiolta pelkästään hyvää tästä seurasta, joten halusin katsoa tämän kortin.

Rovaniemen Palloseuran seuraava ottelu on tämän viikon sunnuntaina vieraissa Tampereen Ilvestä vastaan. RoPS harjoittelee huomenna keskiviikkona Keskuskentällä kello 11.00.

Luettu 4041 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227