ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 28 lokakuu 2019 15:24

Helsingin Jalkapalloklubi on ostanut Lucas Lingmanin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(7 ääntä)
Lucas Lingman kauden viimeisessä kotipelissä SJK:ta vastaan Lucas Lingman kauden viimeisessä kotipelissä SJK:ta vastaan Oona Sarajärvi

Rovaniemen Palloseuraa kaudesta 2018 edustanut Lucas Lingman siirtyy kaupan myötä Helsingin Jalkapalloklubiin. Lingmanin sopimus RoPS:n kanssa olisi ulottunut kauteen 2020.

Lucas Lingman saapui Napapiirille talvella 2018 RoPS:n silloisen päävalmentaja Toni Koskelan suosituksesta. Lingmania pidettiin jo silloin yhtenä Suomen lupaavimmista nuorista keskikenttäpelaajista.

RoPS-kaudella Lingman nousi Veikkausliigan seuratuimpien pelaajien joukkoon. Hän voitti RoPS:n paidassa hopeaa tulokaskaudella 2018 ja esiintyi edukseen seuraavan kesän europeleissä. Hänestä tuli myös Juha Malisen vakiopelaaja Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa.

Rovaniemen Palloseurassa Lingman ennätti pelaamaan kahden vuoden aikana 72 ottelua tehden niissä yhdeksän maalia. Suurin rooli hänellä oli kuitenkin keskikentän pelinrakentajana.

Lingmanin siirto oli odotettu. Nyt hän palaa jälleen Toni Koskelan alaisuuteen ja on todennäköisesti taistelemassa kauden 2020 Veikkausliigan mestaruudesta.

- Haluan kiittää kaikesta, mitä RoPS on minulle antanut. Se oli minulle kasvun paikka. Sain toteuttaa itseäni, ja lopulta se palkittiin tällä siirrolla, Lingman sanoo.

- Ja niitä meidän hopeakauden päätösjuhlia en tule varmasti koskaan unohtamaan. Se oli täydellinen päätös täydelliselle kaudelle.

Myös Rovaniemen Palloseura kiittää Lucas Lingmania kuluneista kahdesta vuodesta ja toivottaa menestystä uran jatkoon.

Luettu 4026 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227