ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 09 kesäkuu 2020 16:26

Hyökkääjä Daniel Carr saapui vahvistamaan Rovaniemen Palloseuraa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(5 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran uusi hyökkääjä on Daniel ”Danny” Carr. Pelipaikaltaan Carr, 26, on keskushyökkääjä, mutta hän pystyy pelaamaan myös laidoissa.

Rovaniemen Palloseura on etsinyt hyökkääjää jo pitkään. Vaihtelevien syiden vuoksi hyökkääjän saaminen Napapiirille on ollut haastavaa, mutta Daniel Carrin myötä saaga toivottavasti saatiin päätökseen.

Daniel Carr on Lontoossa syntynyt jalkapalloilija, mutta kaksoiskansalaisuuden myötä hän edustaa myös Trinidad ja Tobagon maajoukkuetta. Edellinen maaottelu Carrilla on viime marraskuulta.

Carrin kasvattajaseura on Lontoon lähellä sijaitseva Reading FC. Hän pelasi muutaman vuoden Englannissa eri divisioonajoukkueissa, kunnes keväällä 2017 siirtyi Ruotsiin Karlstad BK:n riveihin.

Karlstadin jälkeen Carrin seuraava osoite oli rovaniemeläisillekin tuttu dublinilaisseura Shamrock Rovers.

Hän pelasi Irlannin pääsarjassa kahden kauden ajan, kunnes viime kesän hyvät otteet Eurooppaliigan karsinnoissa saivat Apollon Limassolin hänen peräänsä.

- Danny on monipuolinen hyökkääjä. Hän on pelannut viime vuodet laadukkaassa ympäristössä ja on osoittanut osaavansa tehdä maaleja, RoPS:n päävalmentaja Vesa Tauriainen kuvailee.

- Olen katsonut useita Dannyn pelejä. Hän on vahva yksi vastaa yksi -pelaaja ja hyvä rangaistusalueen sisällä. Hänellä on paljon sellaisia ominaisuuksia, joita olemme hakeneetkin.

Napapiirille Daniel Carr tuo mukanaan tuulahduksen brittiläistä jalkapallokulttuuria. Kohtelias ja avoin hyökkääjä odottaa innolla alkavaa kautta.

Carr kuvailee itseään monipuoliseksi ja samalla taitavaksi hyökkääjäksi, joka on myös hyvä pääpalloissa. Yhden asian hän kuitenkin haluaa itsestään korjattavan.

- Tilastoissa lukee, että olisin tehnyt Irlannissa vain 15 maalia, mutta kaikkia ei merkitty minulle! Oikeasti niitä oli ainakin 18, hyökkääjä nauraa.

- Tulin Rovaniemelle, koska haluan päästä urallani eteenpäin. Täällä on meneillään mielenkiintoinen projekti, ja valmentajan kanssa juteltuani minulle olisi tarjolla sellainen rooli, jonka haluaisinkin.

Daniel Carr saapui Rovaniemelle tiistaina, mutta toistaiseksi vallitsevien poikkeusolojen vuoksi hän on seuraavat pari viikkoa karanteenia vastaavissa oloissa.

Luettu 3234 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227