ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 12 kesäkuu 2020 12:10

RoPS kohtaa tänään Heinäpäässä AC Oulun

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(3 ääntä)
RoPS kohtaa tänään Heinäpäässä AC Oulun Oona Sarajärvi

Rovaniemen Palloseura pelaa tänään toisen koronatauon jälkeisen harjoitusottelunsa. RoPS kohtaa Heinäpään tekonurmella AC Oulun kello 14.00. Ottelun näyttää suorana Lapin Kansa.

Edellisessä harjoitusottelussa viime lauantaina RoPS voitti kotonaan AC Kajaanin lopulta helpohkosti 3-1. RoPS:n maaleista vastasivat Wato Kuaté, Matias Tamminen sekä Jussi Niska.

AC Oulu puolestaan aloitti kesän ottelut 2-2 tasapelillä paikallisvastustaja JS Herculesia vastaan.

RoPS ja AC Oulu ovat kohdanneet tänä vuonna jo kertaalleen. RoPS voitti tammikuussa oululaiset Heinäpään Jalkapallohallissa 2-1, mutta tuosta lähes puolen vuoden takaisesta molemmat joukkueet ovat muuttuneet melkoisesti.

Rovaniemeläisittäin AC Oulun riveissä on useita mielenkiintoisia pelaajia. Peräti viisi entistä RoPS-pelaajaa edustaa nykyään laivaston sinisiä: Lassi Nurmos, Henrik Ölander, Anselmi Nurmela sekä hyökkääjät Niklas Jokelainen ja Aapo Heikkilä.

Oululaisten ennakon mukaan Aapo Heikkilä tosin on tänään sivussa.

RoPS:lla poissaoloja on pidempi lista. Juho Hyvärinen, Aleksandr Kokko, Zurab Tsiskaridze ja Tommi Jäntti ovat kaikki pienten vaivojen vuoksi sivussa. Hyökkääjä Danny Carr puolestaan on edelleen karanteenissa.

- Emme halunneet ottaa kenenkään kohdalla riskiä. Nyt meidän nuoret pelaajat saavat minuutteja miesten peleistä, päävalmentaja Vesa Tauriainen sanoo.

- Ensi viikko tulee olemaan parempi. Silloin olemme taas lähempänä sitä, että sivussa olleet pelaajat pääsevät palaamaan takaisin normaaliin harjoitteluun.

Edelliseen otteluun verrattuna RoPS:n kokoonpanossa ovat kuitenkin Raymond Gyasi ja Enoch Banza.

RoPS:n toiveissa oli saada harjoitusottelu myös tulevalle juhannusviikolle, mutta tällä hetkellä vastustajien löytäminen on vaikeaa.

Kauden alku lähestyy niin Ykkösessä kuin Kakkosessakin. Samoin jatkuu Suomen Cup, jossa on edelleen mukana kahdeksan Veikkausliigan joukkuetta. Luulajakin on tässä tilanteessa poissa laskuista.

RoPS:n viimeinen harjoitusottelu tulee olemaan keskiviikkona 24.6. SJK:n vieraana.

- Se ottelu tulee näyttämään, millä tasolla oikeasti menemme, Tauriainen ennakoi.

- Ensi viikon harjoittelemme vielä napakasti, ja yritämme saada keskenämme niin hyvät pelit kuin mahdollista. Sen jälkeen hiukan löysätään ja valmistaudutaan kauteen.

RoPS:n kausi Veikkausliigassa käynnistyy 2.7. vierasottelulla FC Interiä vastaan. Ensimmäinen kotiottelu on keskiviikkona 8.7. klo 18.30. Rovaniemen Keskuskentälle saapuu Helsingin IFK.

Luettu 2110 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227