ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 13 elokuu 2020 22:24

RoPS lähtee pistejahtiin Mastokaupunkiin. Vastassa kovavireinen FC Lahti.

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(7 ääntä)
RoPS lähtee pistejahtiin Mastokaupunkiin. Vastassa kovavireinen FC Lahti. Oona Sarajärvi

Rovaniemen Palloseuran kausi jatkuu huomenna perjantaina FC Lahden vieraana. Ottelu Lahden Hiihtostadionilla alkaa kello 18.30. Pelin näyttävät suorana Ruutu Urheilu sekä Rovaniemen kävelykadulla Hattrick Sports Bar.

Edellisellä kierroksella FC Lahti palasi kahden tasapelin jälkeen takaisin voittojen tielle kylvettäessään kotikentällään Tampereen Ilveksen 3-2.

Ottelun hahmo oli Jasin Assehnoun kahdella maalillaan. Assehnoun on mielenkiintoinen nuori suomalaishyökkääjä, joka on tällä kaudella viimeistellyt kahdeksassa ottelussa jo neljä osumaa ollen Lahden tehokkain pelaaja.

Unohtaa ei sovi myöskään myös RoPS:n paidassa esiintynyttä Vahid Hamboa.

- Lahdella on muitakin Jasinin kaltaisia hyviä yksilöitä, RoPS:n päävalmentaja Vesa Tauriainen korostaa.

- Heillä on joukkueessaan laadukas runko ja useita tyyppejä, jotka pystyvät ratkomaan pelejä.

FC Lahden peräsimeen hyppäsi tälle kaudelle päävalmentajaksi vielä nuori Ilir Zeneli. Zeneli on kuitenkin nostanut lahtelaiset tavoittelemaan uskottavasti paikkaa ylemmässä loppusarjassa.

Tauriaiselle Zeneli on tuttu jo aiemmilta valmentajakursseilta.

- Todella kiva kaveri siviilissä, Tauriainen kehaisee.

- Hän haluaa rakentaa peliä, mutta tilanteen mukaan hänen joukkueensa pelaa myös suoraviivaisesti. Ilvestä vastaan he tekivät kolme maalia juuri suunnanmuutoksista.

Vastustajan suunnanmuutokset olivat RoPS:lle myrkkyä myös edellisessä kotiottelussa IFK Mariehamnia vastaan. Viimeinen niitti oli IFK:n loppusekuntien voittomaali.

- Meidän täytyy olla huolellisempia pallollisena sekä pitää valmius puolustamiseen, Tauriainen korostaa.

- Tietenkin hyökätäkin täytyy, voittoa me lähdemme tavoittelemaan, mutta noita asioita olemme tällä viikolla korostaneet.

Lahdessa pelataan huomenna luonnonnurmella. RoPS:n kotialusta on Keskuskentän jalkapallonurmi, mutta siitä ei Tauriainen usko tulevan ongelma. RoPS pääsee kuitenkin harjoittelemaan myös Susivoudin luonnonnurmella.

- Siitähän pelin taso vain nousee! Jalkapallo on kuitenkin luonnonnurmipeli, RoPS-luotsi naurahtaa.

Sitten edellisen kotiottelun RoPS:n huomisesta kokoonpanosta puuttuvat Obed Malolo sekä Daniel Carr.

Luettu 1731 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227