ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 03 syyskuu 2020 12:59

eFutisliiga tulee. Nyt on näytön paikka!

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Veikkausliiga ja Telia järjestävät Näytön paikka -turnauksen e-futaajille. Turnauksessa e-futaajat näyttävät taitonsa Veikkausliigan seuroille. Syyskuussa järjestettävä turnaus pelataan FIFA20-pelillä.

Veikkausliiga ja Telia järjestävät Näytön paikka -turnauksen suomalaisille e-jalkapalloilijoille. Turnauksessa e-futaajat voivat esitellä taitojaan Veikkausliigan seuroille. Turnaus järjestetään syyskuussa ja se pelataan FIFA20-pelillä.

– Suomessa on merkittävä määrä FIFA-pelaajia, jotka ovat hioneet taitojaan jopa kymmeniä vuosia. Nyt heillä on aivan mahtava mahdollisuus esitellä taitojaan Veikkausliigan seuroille ja mahdollisesti päästä edustamaan suosikkiseuraansa eFutisliigaan. Kannustammekin kaikkia suomalaisia e-jalkapalloilijoita osallistumaan Näytön paikka -turnaukseen, kertoo Veikkausliigan kaupallisesta kehityksestä, kumppanuuksista ja markkinoinnista vastaava johtaja Ville-Mikko Korkka.

Telia ja Veikkausliiga kertoivat kesällä perustavansa uuden e-urheilusarjan jalkapallon pääsarjan rinnalle. Keskiviikkona 4. marraskuuta käynnistyvässä eFutisliigassa ovat mukana kaikki Veikkausliigan seurat, ja jokaista seuraa edustaa kaksi e-urheilijaa.

Telia Esports Seriesin sateenvarjon alla pelattavan eFutisliigan viikoittaisia lähetyksiä voi seurata MTV:n ja Telian kanavista.

– Haluamme mahdollistaa pelaajille polun e-urheilun huipulle. Tästä alkaa taas uusien pelaajien matka, kun FIFA-pelaajilla on mahdollisuus esitellä osaamistaan Veikkausliigan seuroille ja nousta heti kärkikahinoihin mukaan, kertoo Niklas Segercrantz Telia Finlandin esports-tiimistä.

Näytön paikka -turnaus järjestetään perjantaina 25.9.2020. Turnaukseen voi ilmoittautua tästä päivästä lähtien www.teliaesportsseries.com -sivujen kautta. Turnauksen ikäraja on 16 vuotta.

Luettu 1151 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227