ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 29 lokakuu 2020 13:41

Veikkausliiga päättyy runkosarjaan. RoPS:n pelaajia karanteenissa.

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(6 ääntä)

Veikkausliigan päätöskierros on merkitty pelattavaksi keskiviikkona 4.11. klo 18.30. Neljä RoPS:n edustusjoukkueen ja 11 RFA:n pelaajaa ovat karanteenissa.

Yhä epävarmemman terveystilanteen ja uusien karanteenitapauksien vuoksi Veikkausliigan hallitus ilmoitti tänään torstaina, että Veikkausliigan kausi 2020 päättyy runkosarjaan. Palloliiton hallitukselle tehty esitys sarjan jatkamisesta marraskuun loppuun vedettiin pois. Runkosarjan tulokset jäävät sarjan lopullisiksi tuloksiksi.

Keskiviikkona saadun tiedon mukaan RoPS:n Veikkausliigajoukkueessa 4 pelaajaa ja akatemiajoukkue RFA:ssa 11 pelaajaa on asetettu karanteeniin. Karanteeni perustuu Ounasvaaran lukiossa viime viikolla tapahtuneeseen joukkoaltistumiseen.

Tämä oikeuttaisi RoPS:n siirtämään Veikkausliigajoukkueen ja RFA:n ottelut pelattavaksi karanteenin jälkeen. RoPS kuitenkin pyrkii pelaamaan ottelut nykyisen aikataulun mukaan 4.11. sekä RFA:n osalta 30.10.

Luettu 9528 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227