ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 16 joulukuu 2020 18:37

Vili Korhonen on RoPS:n vuoden kannattaja 2020

Arvostele tätä artikkelia
(10 ääntä)
Kuvassa vasemmalta Jari Ilola, Vili Korhonen sekä Joulupukki Kuvassa vasemmalta Jari Ilola, Vili Korhonen sekä Joulupukki Kuva: Joulupukki TV

Rovaniemen Palloseura jakaa Vuoden kannattaja palkinnon nyt ensimmäistä kertaa. Kaudella 2020 Vuoden Kannattaja on Vili Korhonen.

Vahvasti seuraansa tukevat kannattajat ovat yksi suomalaisen jalkapallon kulmakiviä. Kannattajakulttuurin merkitys on vain korostunut entisestään haastavana COVID-19 vuotena.

Valtakunnallisesti RoPS:n kannattajat tunnetaan mm. RoPS-Etelästä, jotka uskollisesti kiertävät ympäri Suomenmaata miesten edustusjoukkueen vanavedessä.

Nyt Rovaniemen Palloseura, yhteistyössä paikallisen tuotantoyhtiö Joulupukki TV:n kanssa, jakaa ensimmäistä kertaa historiassa RoPS:n Vuoden kannattaja palkinnon ja tunnustuksen.

Palkinnon saa rovaniemeläinen Vili Korhonen. RoPS:ssa harjoittelijanakin toiminut Vili Korhonen on tuttu varmasti lähes kaikille rovaniemeläisille jalkapallon ystäville.

Vili pelaa myös RoPS:n Soveltavan Pallokerhon ryhmässä.  Seuran johto ja Joulupukki TV perustelevat valintaa seuraavasti:

”Vili Korhonen jaksoi kannustaa ja tukea RoPS:n miesten edustusjoukkuetta läpi erittäin haastavan kauden 2020.

Hän myös vieraili kentän laidalla säännöllisesti edustusjoukkueen harjoituksissa kannustaen ja rohkaisten pelaajia.

Vilillä riitti energiaa, useiden muiden Soveltavan Pallokerhon pelaajien ja vanhempien kanssa, kannustaa ja tukea omaa edustusjoukkuetta poikkeuksellisen pelikauden loppuun saakka.

Vilin ja muiden RoPS:n Soveltavan Pallokerhon nuorten pyyteetön tuki edustusjoukkueelle oli loistava esimerkki siitä, mitä jalkapallon ja urheilun yhteisöllisyys voi parhaimmillaan olla. 

Vili Korhosen ja RoPS Etelän tyyppiset kannattajat antavat uskoa sille, että Rovaniemellä pelataan huippujalkapalloa myös seuraavat 70-vuotta.”

Joulupukki TV:n lahjoittama palkintosumma 250 € ohjataan Vili Korhosen toiveesta RoPS:n soveltavan jalkapallon toimintaan.

Vuoden kannattajan palkinnon luovutti keskiviikkona 16.12.2020 Vili Korhoselle Joulupukin Pajakylässä Joulutalossa Joulupukki sekä Rovaniemen Palloseuran urheilutoimen johtaja Jari Ilola.

Luettu 7928 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309