ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 11 touko 2021 11:10

RoPS:n ja Gnistanin kotipelit vaihtuvat – Elokuussa RoPS:n kannattajat valtaavat Oulunkylän

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(8 ääntä)
RoPS:n ja Gnistanin kotipelit vaihtuvat – Elokuussa RoPS:n kannattajat valtaavat Oulunkylän Kuva: IF Gnistan

Rovaniemen Palloseuran ja IF Gnistanin kotipelit vaihtavat paikkaa. RoPS kutsuu elokuussa kaikki etäkannattajat Oulunkylän Mustapekka Areenalle.

RoPS:n puheenjohtaja Risto Nivan mukaan Rovaniemellä ideaan ottelupäivien vaihdosta suhtauduttiin positiivisesti.

Taustalla on koronarajoitukset. Alun perin toukokuulle merkittyyn Gnistan – RoPS -otteluun ei olisi voinut ottaa yleisöä lainkaan. Elokuuhun mentäessä suurin osa rajoituksista on oletettavasti jo poistettu.

- Tämä on iso ottelu Gnistanille sekä meidän etäkannattajille. Olisi ollut harmi meidänkin kannalta, jos kannattajamme eivät olisi päässeet paikalle, Niva sanoo.

- Gnistan on perinteinen ja hieno kaupunginosajoukkue. Uskon, että tästä tulee yksi kauden hienoimmista tapahtumista.

Gnistan pelaa kotiottelunsa Oulunkylän Mustapekka Areenalla. Seurat ovat ottaneet tavoitteekseen, että elokuussa Areena täyttyy molempien joukkueiden väreistä.

RoPS:n etäkannattajat ovat perinteisesti saapuneet sankoin joukoin kannattamaan omiaan erityisesti Helsingissä pelattavissa otteluissa.

- Kiitämme Rovaniemen Palloseuraa, että he suostuivat otteluiden vaihtoon, kertoo Gnistanin toimitusjohtaja Marko Kolsi.

- Tulemme kesän aikana tekemään seurojen välillä yhteistyötä sekä tapahtuman myynnin että markkinoinnin kanssa.

Tapahtuman koko sisältö tarkentuu myöhemmin, mutta RoPS saapuu Napapiiriltä hyvissä ajoin Oulunkylään tapaamaan kannattajiaan.

Otteluiden uudet pelipäivät ovat sunnuntaina 30.5.2021 kello 17.00 RoPS – Gnistan Rovaniemen Keskuskenttä. Sunnuntaina 1.8.2021 kello 18.00 Gnistan – RoPS Oulunkylän Mustapekka Areena.

Luettu 1248 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227