ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 12 huhtikuu 2022 14:08

Eerik Kantola ja Samuel Olabisi sopimukseen RoPSin kanssa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(9 ääntä)
Viime kausilta tutut Eerik Kantola ja Samuel Olabisi ovat allekirjoittaneet tämän kauden kestävät pelaajasopimukset.

Toppari Samuel Olabisi, 28, ja puolustuksessa ja keskikentällä viihtyvä Eerik Kantola, 22, edustavat RoPSia myös kaudella 2022. Kummatkin ovat harjoitelleet ja pelanneet joukkueen mukana koko talven ajan.

Molemmat ovat tuttuja nimiä RoPSin paidasta jo entuudestaan. Rovaniemeläinen Kantola on edustanut seuraa juniorivuosistaan asti. Hän on pelannut RoPS-paidassa Veikkausliigaa ja Ykköstä, jonka lisäksi myös Kakkosta reservijoukkueen kanssa. Vaikka Kantola on edelleen vasta 22-vuotias, voi häntä pitää todella kokeneena pelaajana tämän kauden nuoreen joukkueeseen.

Nigerialainen Olabisi edusti RoPSia vuosina 2019-2020. Viime kaudella hän pelasi Kakkosta OTP:n ja SalPan riveissä.

- Eerik ja Samuel tuovat hyvää kokemusta meidän keskikaistalle. Nuorelle joukkueellemme heidänlaiset kokeneemmat pelaajat ovat todella tärkeitä, päävalmentaja Aleksi Tanner kommentoi kaksikon sopimuksia.

- Molemmat ovat myös olleet seurassamme ennenkin, joten he tietävät jo entuudestaan meidän pelitavan avainasioita. Tämä tuo hyvää rutiinia kentälle myös pelillisissä asioissa.

Luettu 1521 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309