ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 28 touko 2022 20:15

RoPS isännöi JS Herculesta sunnuntaina - "Tavoitteena tappiottoman kotisaldon jatkaminen"

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(8 ääntä)
RoPS ja JS Hercules kilpailevat sarjapisteistä sunnuntaina Keskuskentällä.

Rovaniemen Palloseuran kausi Kakkosen C-lohkossa jatkuu sunnuntaina, kun oululainen JS Hercules saapuu vierailemaan Keskuskentälle. Ottelu alkaa kello 18:30.

RoPSin valmistautuminen Hercules-otteluun on sujunut hyvin. Joukkueen valmennus on käyttänyt tuntosarviaan ja hieman keventänyt joukkueen kuormaa menneellä viikolla.

- Meillä on ollut nyt vähän erilainen viikko. Paljon loukkaantumisia, opiskelukiireitä ja hieman väsymystä ilmassa, joten kevensimme harjoittelua hieman, Aleksi Tanner avasi lähtökohtia sunnuntaille.

- Hercules-pelin jälkeen seuraava ottelu on jo torstaina, joten koitamme pitää pelaajat terveinä, ehjinä ja virkeinä.

Sarjakausi on vasta alussa, mutta Tanner on tyytyväinen, että Keskuskentällä joukkue ei ole vielä kertaakaan jäänyt pisteittä. Joukkue haluaa kotistadioninsa olevan vastustajien näkökulmasta vaikea paikka vierailla.

- Kolmannen kotipelin tavoitteena on totta kai voitto ja tappiottoman kotisaldon jatkaminen. Vastustaja on toki kova, Tanner sanoi.

Edellisen kerran RoPS ja Hercules kohtasivat huhtikuussa juuri ennen sarjakauden alkua. Tuolloin oululaisryhmä oli niukasti parempi 1-0-lukemin.

- Kuten tiedämme, Hercules on uusiutunut paljon viime kaudesta. Pelaajisto on muuttunut paljon ja valmennus vaihtunut. Heillä on vahva nippu tänäkin vuonna ja korkeasti koulutettu tanskalaisvalmentaja Peter Ebbe Tønde, Tanner kertoi sunnuntain vastustajasta.

- Nostaisin pelaajista esiin viime viikolla paluun tehnyt keskikentän työmyyrä Valtteri Kovalaisen, hyvin maaleja tekevän Jyri Vääräniemen, puolustusta johtava Santeri Ukkolan, kokeneen keskikenttäpelaaja Simon Thurlingin ja RoPS-kasvatti Joona Kähkösen, joka on saanut hyvin vastuuta Herculeksessa

RoPS koki viime viikonloppuna karvaan vierastappion, kun AC Oulu/OLS teki 3-2-voittomaalin viimeisillä hetkillä rangaistuspotkusta. Joukkue esitti tuloksesta huolimatta hyviä otteita, mutta on selvää, että vielä on paljon parannettavaa. Oulussa RoPS kykeni pitkiin pallonhallintajaksoihin, mutta ei päässyt tarpeeksi usein huippupaikoille. Samaan aikaan OLS oli todella tehokas omissa mahdollisuuksissaan.

- Meidän tulee luoda enemmän uhkaa ja vaaraa hyökkäyksistämme ja pallonhallinnastamme, Tanner painotti.

- Vaikka puolustimme isossa kuvassa kohtuullisen hyvin OLSia vastaan, meidän tulee pystyä karsimaan pois virheemme puolustuspäässämme. Pitää siis parantaa molemmissa bokseissa.

RoPS - JS Hercules, Rovaniemen Keskuskentällä sunnuntaina 29.5. kello 18:30 - RoPS kuvaa ottelun fanikameratuotantona Ruutu+-palveluun

Luettu 858 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309