ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 10 kesäkuu 2022 14:00

RoPS ja kovavireinen VIFK kohtaavat lauantaina Keskuskentällä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(5 ääntä)
Rovaniemen Palloseura ja vaasalainen VIFK kamppailevat pisteistä miesten Kakkosen ottelussa.

RoPS pelaa lauantaina kauden neljännen kotiottelunsa miesten Kakkosessa, kun kello 18:00 alkavassa ottelussa vastaan asettuu VIFK. Tähän mennessä RoPSin kotipelien saldona on voitto ja kaksi tasapeliä.

- Olemme pystyneet valmistautumaan peliin hyvin. Alla on ehjä ja laadukas treeniviikko, ja lauantaina luvassa iltapeli aurinkoisella Keskuskentällä - mikäs tämän parempaa, RoPSin päävalmentaja Aleksi Tanner tuumasi.

- Lähdemme säilyttämään kotitaikaamme. Emme ole vielä hävinneet kertaakaan kotikentällämme ja tätä putkea lähdetään jatkamaan.

RoPS ei tule saamaan kotitaialleen jatkoa helpolla, sillä VIFK on sarjataulukossa toisena, vaikka se on pelannut vain viisi ottelua, kun lähes kaikki muista joukkueista ovat pelanneet jo kuusi tai seitsemän peliä.

- Vastustajamme on suhteellisen hyvällä tasolla pelaava ja melko kokenut Kakkosen joukkue. Heillä on paljon pelaajia, jotka ovat pelanneet tässä sarjassa jo pitkään, Tanner alusti.

- Jotain VIFK:n vaarallisuudesta kertoo, että he ovat voittaneet neljä perättäistä otteluaan, ja niiden pelien joukosta löytyvät muun muassa kaikki Oulun joukkueet, joita vastaan me nappasimme neljä pistettä.

RoPS haki viime kierroksella upean voiton Oulusta, kun joukkue kukisti OTP:n Aapo Savolaisen lisäajalla syntyneellä maalilla. Hyvä tulos ei kuitenkaan kerro kyseisestä ottelusta kaikkea. Tanner ei ollut tyytyväinen ryhmänsä peliesitykseen, joten luvassa on joitain muutoksia avauskokoonpanoon.

- Meidän pallollisen pelaamisemme tulee olla parempaa. OTP-ottelu oli kauden heikoin esityksemme pallollisesti, Tanner sanoi.

- Joukkueessamme on hyvä kilpailutilanne pelipaikkojen ja peliajan suhteen. Tulemme tekemään joitain muutoksia avauskokoonpanoomme, joten tarjolla on näytönpaikkoja niille, jotka eivät ole pelanneet viime aikoina niin paljoa.

Siinä missä pallollinen pelaaminen ei OTP-ottelussa täyttänyt Tannerin toiveita, oli sarjakauden toinen nollapeli mieluinen asia.

- Haluamme jatkaa vahvaa puolustuspelaamistamme, jota nähtiin OTP-ottelussa. Jos tämä pysyy hyvällä tasolla, se tulee kantamaan meitä hyvin jatkoakin ajatellen.

RoPSin pelaajatilanne ennen lauantain ottelua on suhteellisen hyvä. Joukkueella on muutamia poissaoloja, mutta silti jokaiselle pelipaikalle riittää vaihtoehtoja.

- Edelleen meillä on muutamia loukkaantumisia, joiden lisäksi Eelis Taskila on maajoukkueleirillä. Nämä hieman vaikuttavat kokoonpanoomme, mutta kokonaisuudessa tilanne on hyvä.

RoPS - VIFK, Keskuskentällä lauantaina 11.6. kello 18:00 - Ottelu näkyy myös fanikameralähetyksenä Ruutu+ -palvelusta.

Luettu 840 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309