ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 23 kesäkuu 2022 08:40

Viisi maalia siivittivät RoPSin upeaan voittoon - "Ajoittain kauden parasta pelaamista"

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(9 ääntä)
Rovaniemen Palloseura voitti keskiviikkoiltana GBK:n 5-1-lukemin.

RoPS järjesti keskiviikkona kotiyleisölleen todellisen show'n, kun joukkueen fantastinen hyökkäyspelaaminen tuotti viisi hienosti pelattua maalia. RoPSin osumista vastasivat Eetu VenäläinenKimi IsometsäAaro Tiihonen ja kahdesti osunut Aapo Savolainen.

Viiden maalin tekeminen on aina kova suoritus, mutta sen arvoa nostaa entisestään se, että kaikki maaleista tulivat tyylikkäiden hyökkäysten seurauksena. Esimerkiksi reilun tunnin pelin kohdalla syntynyttä neljättä maalia edelsi 14 onnistuneen syötön ketju. Maalien syöttäjinä ottelussa toimivat Tatu LakelaKirill Bullat, Oumar Balde ja maalinteossakin onnistuneet Isometsä ja Tiihonen.

- Todella hyvät fiilikset. Hyvä ja ehjä esitys kokonaisuudessaan. Oli se varmasti ajoittain kauden parasta peliä, sanoi tyytyväinen RoPS-valmentaja Aleksi Tanner.

- Olimme todella vaarallisia koko ottelun ajan. Pystyimme hyökkäämään monipuolisesti ja luomaan paljon paikkoja, joista teimme viisi maalia. Tuollainen maalimäärä antaa meille aina melko hyvät mahdollisuudet ottelun voittamiseen.

RoPS nousi voittonsa myötä sarjataulukossa 4. sijalle. Kauden päätteeksi juuri neljä Kakkosen C-lohkon parasta joukkuetta jatkavat kauttaan pelaamalla yksiosaisen nousukarsintasarjan.

- Oli tärkeä voitto myös sarjataulukon kannalta. Pysymme edelleen mukana taistelussa top 4 -sijoituksista, joiden myötä aukeaisi paikka yläloppusarjaan, Tanner sanoi.

RoPSin joukkue oli keskiviikkona täynnä onnistujia. Yksi heistä oli pitkästä aikaa avauskokoonpanossa ollut Kirill Bullat. RoPS-kasvatti on kärsinyt loukkaantumisista, mutta osoitti välittömästi tasonsa pelaamalla fantastisen ottelun ennen vaihtoon tulemista.

- Saimme Kirillin avauskokoonpanoon ensimmäistä kertaa tälle kaudelle. Hän pystyi pelaamaan 60 minuuttia ilman kipuja ja pelasi kyllä todella vahvasti, Tanner nosti esiin.

RoPSilla oli alla heikko peliesitys sunnuntailta Närpes Kraftia vastaan. Nyt joukkueen pelaajat osoittivat, että he pystyvät paljon tuossa pelissä nähtyä parempaan.

- Älyttömän kivaa nähdä niin monelta pelaajalta hieno esitys. Siellä oli paljon isoja tasonnostoja Närpes Kraft -ottelusta, Tanner iloitsi.

Oumar Balde pelasi ehkä parhaan pelinsä, jonka olen häneltä nähnyt. Myös Alex Tolra nosti tasoaan Närpiöstä, Kimi Isometsä oli todella pirteä, kuten myös toisella laidalla pelannut Jegor Petrishin. Ei meillä kyllä kentällä epäonnistujia ollut.

RoPSin seuraava peli on lauantaina 2. heinäkuuta, kun Keskuskentälle saapuu sarjakärki JJK.

- Älyttömän hyvä peli pallollisesti. Tästä on mukava jäädä pienelle juhannuslomalle. Maanantaina jatkamme töitä ja alamme valmistautumaan JJK-kotiotteluun.

RoPS - GBK 5-1 (3-1)

1-0 Aapo Savolainen 7'
2-0 Eetu Venäläinen 12'
3-0 Aapo Savolainen 27'
3-1 Felix Ferreira 41'
4-1 Kimi Isometsä 63'
5-1 Aaro Tiihonen 90+2'

Kokoonpanot ja ottelutapahtumat Palloliiton tulospalvelusta: https://tulospalvelu.palloliitto.fi/match/2389220/lineups

Luettu 1172 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309