ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 27 elokuu 2022 09:38

RoPS matkustaa Vaasaan haastamaan kovavireisen VIFK:n

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(6 ääntä)

Rovaniemen Palloseura ja Vasa IFK iskevät lauantaina yhteen Kakkosen C-lohkon ottelussa.

Viime viikonloppuna takaisin voittojen tielle palannut RoPS metsästää lauantaina pisteitä Vaasasta. Illan vastustaja VIFK on sarjataulukossa toisena, ja RoPS on neljä pykälää alempana 6.sijalla. Kun joukkueet kohtasivat kevätkierroksella Rovaniemellä, RoPS nousi 0-2-tappioasemasta 2-2-tasapeliin.

- Lähdemme haastamaan kovavireistä sarjakakkosta. VIFK on voittanut viidestä viime pelistään neljä, RoPS-valmentaja Aleksi Tanner kertoi.

- VIFK on hyvin organisoitu joukkue, jonka pelaajisto on hyvä sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Siellä on 2000-luvulla syntyneitä pelaajia, mutta myös kokeneempia.

RoPSin valmistautuminen otteluun on sujunut hyvin. Laadukkaan harjoittelun lisäksi joukkue piti hauskaa järjestämällä torstaina leikkimieliset kesäolympialaiset Saarenkylän urheilukentällä.

- Treeniviikkomme on ollut hyvä. Toista viikkoa putkeen tekeminen on ollut laadukasta ja meininki hyvää, Tanner sanoi tyytyväisenä.

Hyvää valmistautumista on hieman varjostanut poissaolot, jotka kiusaavat joukkuetta Vaasan reissun yhteydessä.

- Rosterimme on iskukykyinen, mutta tällä kertaa melko ohut, Tanner avasi tilannetta.

- Meillä on useampi pelaaja, jotka ovat parsittavana tai muista syistä estyneitä pelaamaan. Näiden lisäksi B-junioreilla on samana päivänä tärkeä peli Tampereella, joten siellä pelaa muutamia meidän pelaajia.

Oman haasteensa reissuun tuo myös pitkä matkustus pelipäivän aikana.

- Tietysti reissaaminen Vaasaan saman päivän aikana on haastavaa. Lähtö on klo 09:00 jälkeen Rovaniemeltä ja paluu on aamuyöllä.

- Näillä kuitenkin nyt mennään. Kaikkemme tulemme antamaan ja lähdemme taistelemaan Vaasasta niin montaa pistettä kuin vain irti saadaan.

VIFK - RoPS 27.8. kello 19:00 Vaasan Elisa Stadionilla

Luettu 887 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309