Uutiset

Miehet

perjantai, 03 touko 2024 12:47

RoPS:n vieraaksi HJK Klubi 04

Arvostele tätä artikkelia
(2 ääntä)
Taustakuva: Vili Varjus. Taustakuva: Vili Varjus.

RoPS kohtaa Miesten Ykkösessä jo sarjan toisen helsinkiläisjoukkueen. Pistetili avautui Atlantista vastaan, nyt haussa on kauden ensimmäinen voitto.

RoPS kohtaa Miesten Ykkösen kauden neljännessä ottelussaan sarjataulukossa tällä hetkellä toista sijaa pitävän Helsingin Jalkapalloklubin reservijoukkueen. Klubi 04 avasi kautensa reilulla 4-1 voitolla FC Jazzista, jatkoi 0-2 voitolla KuPS Akatemiasta ja pelasi viime sunnuntaina kotikentällään maalittoman tasapelin oululaisen OLS:n kanssa.

Päävalmentaja Jari Alamäki odottaa kolmen edellisen ottelun tapaan erittäin kovaa vastustajaa, mutta kuitenkin erilaista joukkuetta esimerkiksi viime viikonloppuun verrattuna.

- Lauantaina Rovaniemellä kohtaa kaksi nuorta, taitavaa ja nälkäistä porukkaa. Atlantis viime viikonloppuna oli fyysisesti kova joukkue, joka pelasi suoraviivaista peliä. Nyt vastakkain on kaksi joukkuetta, joista kumpikin pyrkii pelaamaan vahvaa pallollista peliä ja voittamaan ottelun nimenomaan pelaamalla.

RoPS avasi oman pistetilinsä sarjassa viime viikonloppuna päätyessään niin ikään maalittoman tasapeliin Atlantis FC:n vieraana Helsingin Pihlajamäessä. Peliesitys joukkueelta oli hyvä ja pisteellä oli iso merkitys kauden jatkoa ajatellen.

- Pistetilin avaus tähän kohtaan alkukautta ja koko peli muutenkin antoi ilman muuta taas lisäuskoa omaan tekemiseen, Alamäki toteaa.

Pidemmässä pelireissussa on myös omat hyvät puolet ja joukkue hyödynsi yhteisen ajan valmentajan mukaan tehokkaasti.

- Joukkue ehti viettää aikaa yhdessä matkalla ja majapaikassa ja ehdittiin käydä rauhassa läpi myös monia yksityiskohtaisempia asioita. Joukkue tiivistyy näillä reissuilla.

Ensimmäinen voitto ja kolme pistettäkään eivät kovin kaukana edellisessä ottelussa olleet ja joukkue haluaa jatkaa siitä mihin viime viikonloppuna jäätiin.

- Edellisen ottelun loppuhetkien ylärimaosumasta viilataan vielä tarvittavat sentit oikeaan suuntaan, niin todella lähdemme hakemaan avausvoittoa ja kolmea pistettä. Siihen meillä on myös kaikki mahdollisuudet, Alamäki tiivistää.

Miesten Ykkönen

RoPS – HJK Klubi 04
lauantai 4.5. klo 16:00

Portit ja palvelut kentällä avautuvat tuntia ennen peliä.

Tietoa lippujen ostosta ja muusta pelipäivään liittyvästä:
Ottelupäivän tapahtumainfo

Luettu 682 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi