Poron Voimalla! RoPS:n uusi maskotti esittäytyy VPS-ottelussa

thumb 170416bJos olit tarkkana ja nopeana, saatoit havaita pääsiäispyhien aikaan Keskuskentän nurmella totutusta poikkeavaa liikehdintää. Ei, kyseinen nurmella tuntumaa ottanut karvakasa ei ollut RoPS:n seuraava pelaajavahvistus, vaan RoPS:n uusi maskotti, joka esitellään yleisölle VPS-ottelun alussa.

Tulevalla kaudella RoPS:n Veikkausliigan otteluissa ja muissa tapahtumissa yleisöä viihdyttää veikeä RoPS poromaskotti.

Talven aikana RoPS:n some-kanavilla sekä Rinteenkulman Kauppakeskuksen RoPS-pisteellä on ollut käynnissä nimikilpailu, jossa yleisö on saanut ehdottaa ja lopulta äänestää RoPS-maskotin nimeä. Äänet on nyt laskettu ja tulos on selvillä. Maanantaina VPS-ottelun alkuseremonioiden aikaan hänet lopultakin esitellään!

RoPS:n maskotti on lempeä ja ystävällinen. Hän pitää lapsista sekä halauksista ja on aina valmis selfieiden ottoon. Jalkapallo on lähinnä poron sydäntä, mutta RoPS:n otteluiden lisäksi hän tuulettaa kaikkien rovaniemeläisten ja lappilaisten seurojen puolesta. Urheilun pitää olla ennen kaikkea hauskaa ja koko perheen yhteinen asia.

RoPS maskotti on tuotettu Lapin ammattiopiston vaatetuslinjalla. Maskotin suunnittelusta ja valmistuksesta on vastannut vaatetusompelijaopiskelija Elina Teräs. Vastaavana opettajana työtä on seurannut Tuija Nikkinen. Projektin alkusysäyksenä oli RoPS:n ja LAO:n alkutalvesta käynnistynyt yhteistyö, jossa RoPS tarjoaa opiskelijoille käytännön harjoittelumahdollisuuksia oman ammatillisen osaamisen kehittämiseen.

RoPS:n ja LAO:n yhteistyö on osa kansallista Hyvää Seuraa -hanketta. ESR-rahoitteisessa hankkeessa on mukana 10 suomalaista jalkapalloseuraa, joista RoPS on pohjoisin.

Pääsiäismaanantain ottelu RoPS - VPS alkaa kello 16.00 - portit avautuvat kello 15.00. Kaikki liput 10 € / 5 €. Ennakkomyynti RoPS Bingo, Prisma sekä www.ticketmaster.fi/rops RoPS:n Veikkauksen vetokohteet löytyvät osoitteesta www.rops.fi/veikkaus

Teksti ja kuva: Pasi Pikkupeura

Jaa tämä uutinen
FaceBook  Twitter  

Ota yhteyttä

Yhteystiedot:

  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227

  jari.ilola(@)rops.fi
 +358 400 322 374

 Koskikatu 24 as. 5 , 96200 Rovaniemi

Kaikki yhteystiedot

JoomShaper